2777
2789
عنوان

دلداریم بدین

112 بازدید | 13 پست

دیروزخونواده خودم وخونواده شوهرم فهمیدن بچه ام دختره هیچ کدامشون خوشحال نشدن هیچ بدتریه جوری حرف زدن انگارپسرچیه 

برگشتن میگن اشکال نداره دخترهم خوبه درحالی که ماخودمون دخترمیخواستیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه چندمته

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫

باشه مگه چیز عجیبیه،بعدش بچه اولته که این حرفو زدن من خودمم دو تا دختر دارم خیلیم خوشحالم،بعدش خیلیا اولین بچشون دختره ،بعدی پسره،دختر پسر مهم نیست از خدا بخواه سلامتی بهش بده،بخت و اقبال بلند

باشه مگه چیز عجیبیه،بعدش بچه اولته که این حرفو زدن من خودمم دو تا دختر دارم خیلیم خوشحالم،بعدش خیلیا ...

خودم وشوهرم خوشحالیم اینهااینجوری میکنن

دلیلش هم اینه چون داداشم وبرادرشوهرم وخواهرشوهرم دختردارن

اول

وا بچه اولو اینکارا متاسفم براشون 

من ی دختر دارم خانوادها اول خوشحال نشدن اما الان همه دلخوشیمه

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫
چون نوه پسرندارن

بدرک بزور ک نمیشه از خدا پسر گربت .سلامتیشو بخاه

بدرک بزور ک نمیشه از خدا پسر گربت .سلامتیشو بخاه

منم ازحرصم به خواهرشوهرم گفتم نه اینکه پادشاهین میترسین تخت سلطنتتون خالی بمونه

بیشترازاین ناراحت شدم بابای خودم بدترازهمه گفت باشه دخترهم خوبه اماپسریه چیزدیگه است

خودم وشوهرم خوشحالیم اینهااینجوری میکنن دلیلش هم اینه چون داداشم وبرادرشوهرم وخواهرشوهرم دختردارن

عزیزم مهم خودت و همسرتی،خودتو به خاطر حرفهای پوچ دیگران ناراحت نکن،از خدا میخام قدمش اینقدر مبارک باشه که همه کسایی که این حرفا رو زدن یه روزی به دخترت افتخار کنن

عزیزم مهم خودت و همسرتی،خودتو به خاطر حرفهای پوچ دیگران ناراحت نکن،از خدا میخام قدمش اینقدر مبارک با ...

خیلی ممنون انشالله 

شوهرم هم میگه روزی میرسه همشون شرمنده میشن ازرفتارشون

منم ازحرصم به خواهرشوهرم گفتم نه اینکه پادشاهین میترسین تخت سلطنتتون خالی بمونه بیشترازاین ناراحت ش ...

اشکال نداره ب دنیا ک بیاد با شیرین کاریاش نور چشمشون میشه