2821
2789
عنوان

فرهنگیان

139 بازدید | 9 پست

بچه ها بنظرتون با رتبه ۲۹۰۰ و تراز ۸۲۰۰ منطقه یک تهران قبول میشم؟

ظرفیت بالاست شهرما

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی داره شهرتون چقدر نیروی معلم بخواد

خیلی میخواد

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

باید سطح رقبارو ببینی 

از بقیه خبر ندارم ولی دوستام بالای ۳ هزار شدن اوناهم همینو میخوان

بنظر من امکانش کمه🤔تهران رقباش بالاست و خیلی احتمال رو پایین میاره باید به سطح رقیبات نگاکنی

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
بنظر من امکانش کمه🤔تهران رقباش بالاست و خیلی احتمال رو پایین میاره باید به سطح رقیبات نگاکنی

چرا؟؟

پارسال با ۹ هزارم گرفته همه هم اخه نمیرن فرهنگیان

چرا؟؟ پارسال با ۹ هزارم گرفته همه هم اخه نمیرن فرهنگیان

اهان اره خب ببین ممکنه بعضیا قبول بشن به انتخاب خودشون نرن هرسال ظرفیت پذیرش فرق میکنه 

کاری به سال گذشته نداشته باش فرهنگیان که اصلا الانش به یسال بعدش همخونی نداره حتی با ده هزارم میگیره  اونیکه ۳۰۰۰شده رونمیگیره حتی دعوت مصاحبه هم نمیده البته اینو من خودم دیدم میگم

انشالله که شما فرهنگیان روبیاری

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
اهان اره خب ببین ممکنه بعضیا قبول بشن به انتخاب خودشون نرن هرسال ظرفیت پذیرش فرق میکنه  کاری ب ...

شما خودت فرهنگیان بودی؟

شما خودت فرهنگیان بودی؟

نه من فرهنگیان نیستم ولی قبلا توی کنکورم اینطوربود من منطقه۲بودم فرهنگیان مجاز شدم ولی دوستم که رتبش کم تر ع من شده بود اونو مصاحبه بردن ولی منو نه 

ظرفیت اون سال که من بودم خیلی پربود من سال قبلش که خیلیا رو برا فرهنگیان گرفتن فک کردم اون سالم من کنکوردادم  میگیرن ولی خب نشدمتاسفانه

خیلیم برافرهنگیان تحقیق کردم سال دوم براکنکور که فرهنگیان بیارم ولی نشد

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز