2777
2789

به نسبت تولدش عالیه ولی قرار نیست هرماه ثابت اضافه کنن چو اشتهاشون متغییره

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نسبت تولدش عالیه ولی قرار نیست هرماه ثابت اضافه کنن چو اشتهاشون متغییره

شيرکم ميخوره سينم پور اما نميخوره ميريزه از ديروز...ن اخه بنظرم کمه قدشم انگار زياد اضاف نکرده

عزیزم درمورددجدول رشد کودک بخون حتما قرار نیست بچه ماهی یک کیلو اضافه کنه سه ماه اول تولد زیاد اضافه می‌کنه بعدش دیگه کمتر اضافه می‌کنه اگر بچه توی شش ماهگی وزنش دو برابر تولدش باشه یعنی خوب رشد کرده.وزنش خیلی هم خوبه الان الکی نگران نباش.بعدم توی سال دوم زندگی در کل بچه شاید ۲کیلو اضافه کنه.قرار باشه ماهی یک کیلو اضافه کنه گودزیلا میشه.

دو برابر وزن تولدش باید باشه  که نرماله

بنظرتون قدش بايد چندباشه قدتولدش 50 بود هنوز نبردم بهداشت خورد ب تعطيلي واس واکسنش ديروز پيش دکتر وزن کردم قدشم توخونه زدم نميدونم درست زيم يانه61 بود فک کنم يا62 بازم شک دارم درست زدم يانه بچه واي نميسته

دوبرابر حتی صدگرم بیشتر اضافه کرده و این یعنی بالای خط نمودار نرماله.پس یعنی عالی. پس حرص چی رو میخوری؟ روزی که کم میکنه به خاطر نخوردن و دندون پس میخای چکار کنی. الان که از نرمال خودشم بالاتره گل بانو جان.

عزیزم درمورددجدول رشد کودک بخون حتما قرار نیست بچه ماهی یک کیلو اضافه کنه سه ماه اول تولد زیاد اضافه ...

اخه داره دندون درمياره ميگم شايد بخاطر اينه همش دست دهنشه بيشتر دوست دارم قد بلندباشه 

صدگرم؟فقط؟اره داره دندون درمياره 

خوبه گلم.پس نگران نباش شیر نخوردن و بعدها غذا نخوردنشون توی دندون دراوردن اذیتت نکنه .چون دندونشون که در بیاد دوباره مثل سابق میخورن. درددندون اذیتشون میکنه هم بی اشتها میشن هم به لثه هاشون فشار میاره بیشتر دردمیکشن برای همین نمیخورن. خوب میشه گلم.

بنظرتون قدش بايد چندباشه قدتولدش 50 بود هنوز نبردم بهداشت خورد ب تعطيلي واس واکسنش ديروز پيش دکتر وز ...

درسته اونم خوبه 

عالیه 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر