بعد از بیهوشی خیلی حافظهم ضعيف شده و گیج میزنم لطفا اگه راهکاری دارید کمکم کنید هیچی یادم نمیمونه 😭
🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿میشه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سورهای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر میشه❤️
گرمیجات زیاد بخور، بخاطر سردی مغز ناشی از مواد بیهوشی هست.
آها بعدش مثل قبل میشم؟ و اینکه چیزی خاصی از گرمیجات هست که خیلی تاثیر داشته باشه؟
🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿میشه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سورهای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر میشه❤️
ماهی،گردو،مویز،زیاد مصرف کن.جدول سودوکو حل کن.زبان جدیدی سعی کن یاد بگیری.اینا برای حافظه خوب
خیلی خیلی ممنونم عزیزم سلامت باشی همیشه❤️
یه چیز بگم بهت ردخوور نداره.. من یه مدت یکم کم حافظه شده بودم..شروع کردم به خوندن سوره واقعه..تا 14 روز.. روز اول 1بار..روز دوم 2..روز سوم 3 باار.. تاا روز 14 که 14 بار شد سوره رو خوندم و تموم کردم.. البته باید یه سااعت مشخص بخونی همش.. باااورت نمیشه حافظم عین قبل شد.. و نصف سوره هم حفظ شدم..فک کن😍... شمام حتمااا امتحان کن☺
با گذشت زمان بهتر میشی، چای دارچین و زنجبیل و زعفرون و گلاب بخور جای چای سیاه. غذا ها هم فسنجون خوب ...
واای مرسی عزیزم خیلی لطف کردی امیدوارم همیشه سالم باشی❤️
یه چیز بگم بهت ردخوور نداره.. من یه مدت یکم کم حافظه شده بودم..شروع کردم به خوندن سوره واقعه..تا 14 ...
اره منم قبلا خیلی قران میخوندم و حافظم خیلی قوی بود
مرسی که گفتی عزیزم❤️