2777
2789

بعد از بیهوشی خیلی حافظه‌م ضعيف شده و گیج می‌زنم لطفا اگه راهکاری دارید کمکم کنید هیچی یادم نمی‌مونه 😭

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرمیجات زیاد بخور، بخاطر سردی مغز ناشی از مواد بیهوشی هست.

آها بعدش مثل قبل می‌شم؟ و اینکه چیزی خاصی از گرمیجات هست که خیلی تاثیر داشته باشه؟ 

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️
ماهی،گردو،مویز،زیاد مصرف کن.جدول سودوکو حل کن.زبان جدیدی سعی کن یاد بگیری.اینا برای حافظه خوب

خیلی خیلی ممنونم عزیزم سلامت باشی همیشه❤️

آها بعدش مثل قبل می‌شم؟ و اینکه چیزی خاصی از گرمیجات هست که خیلی تاثیر داشته باشه؟ 

با گذشت زمان بهتر میشی، چای دارچین و زنجبیل و زعفرون و گلاب بخور جای چای سیاه.

غذا ها هم فسنجون خوبه.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

یه چیز بگم بهت ردخوور نداره.. من یه مدت یکم کم حافظه شده بودم..شروع کردم به خوندن سوره واقعه..تا 14 روز.. روز اول 1بار..روز دوم 2..روز سوم 3 باار.. تاا روز 14 که 14 بار شد سوره رو خوندم و تموم کردم.. البته باید یه سااعت مشخص بخونی همش.. باااورت نمیشه حافظم عین قبل شد.. و نصف سوره هم حفظ شدم..فک کن😍... شمام حتمااا امتحان کن☺

با گذشت زمان بهتر میشی، چای دارچین و زنجبیل و زعفرون و گلاب بخور جای چای سیاه. غذا ها هم فسنجون خوب ...

واای مرسی عزیزم خیلی لطف کردی امیدوارم همیشه سالم باشی❤️

یه چیز بگم بهت ردخوور نداره.. من یه مدت یکم کم حافظه شده بودم..شروع کردم به خوندن سوره واقعه..تا 14 ...

اره منم قبلا خیلی قران می‌خوندم و حافظم خیلی قوی بود 

مرسی که گفتی عزیزم❤️