2777
2789
عنوان

اکسیژن خون ۹۳

1230 بازدید | 16 پست

سلام امروز رفتم بهداشت اکسیژن خونم اومده بود رد ۹۳ وای خیلی میترسم دکترای متخصصم شلوغ نوبت نمیدن حالا چی کار کنم استرس دارم پریروز اکسیژن خونم ۹۷ بود 😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۲۰روزه کرونا گرفتم روز ششم رفتم متخصص عفونی اکسیژنم ۹۳بود سرفه های شدید و بدن درد و سوزش گلو داشتم سیتی نوشت برام بعد سیتیم چیزی نبود ولی دکتر گفت اگر علایمت تشدید شد و درد سینه یا تنگی نفس داشتی حتما بیا…منم از ترسم هر روز میرفتم اکسیژنم رو چک میکردم با داروهایی که بهم داد خیلی بهتر شدم و عود نکرد

اولا استرس نداشته باش استراحت کافی بکن تا میتونی مایعات گرم مصرف کن بخور ابنمکو شنیدم خوبه کندر خوراکیو هم شنیدم بعصیا تو نی نی سایت دم کردن خوردن وخوب شدن 

اولا استرس نداشته باش استراحت کافی بکن تا میتونی مایعات گرم مصرف کن بخور ابنمکو شنیدم خوبه کندر خورا ...

وبحالت سجده قرار بگیر و درهمون حالت سرفه کن و یکی کمرتو بماله انشاءلله که زودی خوب میشی 

مرسی عزیزم کندرو باید بزارم دم بکشه؟

کندر خوراکیو از عطاری گرفتی طریقه ی دم کردنشوهم بپرس من خودمم خوردما ولی من خودم درگیریه ریه نداشتم فقط خوردم ببینم میشه خورد بدم همسرم بخوره البته فک کنم اونم نخوردش تا اونجایی که یادمه همسرم یه دمنوش دیگه که عطاری دادا بود خورد وخداروشکر خوب شد 

منم ۲۰روزه کرونا گرفتم روز ششم رفتم متخصص عفونی اکسیژنم ۹۳بود سرفه های شدید و بدن درد و سوزش گلو داش ...

من بدن درد داشتم تا دیروز اما امروز دیگ نداشتم سرفه هامم دیفن هیدرامین میخورم بهتر شده نمیدونم دیگ فردا باید برم ببینم یه دکتری میتونم پیدا کنم