2777
2789
عنوان

از بچه ۷ ماهه هم تست کرونا میگیرن؟

123 بازدید | 11 پست

سلام . دخترم تا دیروز حالش خیلی خوب بود ولی صبح با گریه پاشد و دیدم تب کرده ۳۸.۱ درجه. بعد شیاف استانینوفن بهش زدم پایین اومد. امروز خیلی بی قراره دوباره نیم ساعت پیش داغ بود ولی تبش ۳۷.۵ بود که قطره بهش دادم. میخوام ببرمش دکتر ببینم سرما خورده یا میخواد دندون در بیاره یا خدای نکرده کروناست😐 خودمم سر درد دارم و آبریزش بینی خیلی کم . علائم منم چند ساعته شروع شده . میترسم کرونا گرفته باشم به بچه هم داده باشم

کروناس عزیزم  منم دقیقا همین شدیم با بچه ام

وای خدا بعد چیکار کردید. دخترم شیر خودمو میخوره فقط.لب به شیشه نمیزنه خیلی هم بهم وابستست. اگه کرونا باشه میتونم بهش شیر خودمو بدم؟ بچه ی شما چند وقتشه؟ تست داد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا کروناس خودت هم علائم داری دیگه باید تست بدی از بچه این سنی تست نمیگیرن اگر براشما مثبته بر اونم مثبته

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

پسر منم تب کرو یه روز . به دکترش پیام دادم گفت اول تبش رو با استامینیفیون کنترل کن اگه تو سه روز پایین نیومد و بالای ۳۸ و نیم بود بیارش . سرفه هم داره قطره بتامتازون داد بریزم تو بینی اش. برو پیج دکتر کامل توضیح داده پستاشو بخون 

@aminlavasani6081

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
وای خدا بعد چیکار کردید. دخترم شیر خودمو میخوره فقط.لب به شیشه نمیزنه خیلی هم بهم وابستست. اگه کرونا ...

من بچه ام دوسالش شیر نمیخوره هیچی بخدا تو تب سوخت  ایتقد استفراغ کرد سه روز هرچی شیاف و استامینوفن دادم اصلا اثر نمیکرد بعد سه روز تبش اومد پایین خودمم گلو درد ابریزش بینی و سر درد سرم سنگین شده بود اندازه کوه  

بله تست میگیرن از بچه ها 

شما ماسک بزن کلا  وقتی شیر میدی ب بچه ات فعلا چند روز رعایت کن دستات رو ضد عفونی کن