2777
2789
عنوان

فارکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 33 پست

سلام عاقا من خواننده خاموش تاپیک هاتون و تک تک پست هاتون بودم راستش من  یه خانمخونه دار هستم با مدرک لیسانس و تازگیا خدا بهم دوتا بچه دوقلوهم داده!! ۸ماهه هستن ولی با اینحال و با حجم زیاد مشکلات و کارهای خونه و بچه داری خیلی دلم میخاد یک درآمدی برای خودم از کار داخل خونه  داشته باشم میخام واردفادکس بشم و یادبگیرم شما توصیه کردین کتاب جان مورفی برای حرفه ای شدن درتحلیل تکنیکال و همچنین مطالب سایت فراچارت رو مطالعه کنیم و درکنار این دو آزمون و خطا و تمرین زیاد داشته باشیم ب همراه حساب دمو تا وقتیکه حساب واقعی باز کردیم.. 

من قدم ب قدم همه اینها رو میخام انجام بدم ولی متاسفانه من خیلی عقب هستم راستشو بخاین من لب تاپ دارم ولی هرگز وقت نکردم بشینیم پاش و باهاش کار کنم یادبگیرم!!🤦‍♀️🤦‍♀️😔 ینی کار باهاش رو بلد نیستم.. 

حالا ب نظرتون اول باید برم کلاس کامپیوتری چیزی یا نه لازم نیس ب لب تاپم مسلط بشم و میتونم مستقیم برم سراغ دیدن دوره ها توی گوگل و باز کردن حساب و خوندن کتاب جان مورفی؟ 

مرحمت بفرمایید دلسوزانه راهنماییم کنید واقعا ب کسب درآمد در منزل نیاز دارم..

یه چیز دیگه اینکه کل سرمایه من تو این دنیا یه مقدار طلای عروسیم هست میتونم ذره ذره وارد بازارمعاملاتی فارکس کنم؟ یا باید وقتی خیلی وارد شدم و حساب واقعی باز کردم حتما یه پول درشت شارژ کنم وباهاش تریدبزنم؟ مثلا ب فرض من الان ۱۰۰ملیون دارم کمترین حدی ک باید وارد کنم برای اوایل بعداز یادگیری و مهارت بالا چقدر میتونه باشه؟

بسیار سپاسگزارم اگه یک زمانی پستم رو دیدین و ب سوالاتم جواب دارین🙏☺️

گیرم غم روزگار سنگین باشد!     گیرم دل بی قرارغمگین باشد...      باید بِکَنیم بیستونی در خویش    تاآخرشاهنامه شیرین باشد!        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش درخواست دوستی دادم بهتون واقعا ممنون میشم قبول بفرمائید ک گاهی سوالاتم رو ازتون بپرسم 

اگه موافقت کنید واقعا ذکات علم تون رو می دید خداخیرتون بده چون دست دیگران رو هم می گیرید و ویژگی ناپسند حسادت درشماوجودنداره🙏

گیرم غم روزگار سنگین باشد!     گیرم دل بی قرارغمگین باشد...      باید بِکَنیم بیستونی در خویش    تاآخرشاهنامه شیرین باشد!        
سلام عاقا من خواننده خاموش تاپیک هاتون و تک تک پست هاتون بودم راستش من  یه خانمخونه دار هستم با ...

سلام وقتتون بخیر.ببینین واس حرفه ای شدن من نگفتم برین کتابو بخونین. گفتم تمام چیزایی ک استادای قلابی براش پول میگیرن و یاد میدن همش از کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی هستش. پس کتابو بخونین پولتون هدر نمیره والبته خیلی هم ب داش شما افزوده میشه. اما اون چیزی ک شمارو حرفه ای میکنه کتاب و دوره نیست.  کتاب و دوره صرفا ب شما اطلاعات و مسیر میده.شما برای اینکه بتونی ازاین اطلاعات و مسیر ب درستی استفاده کنی باید اونقدری تمرین و بک تست بگیری تا متوجه موانع و دست اندازای مسیر بشی.اینکه کجاها تو چ مسیری بازار قراره ریورس کنه یا تغییر جهت بده یا اصلاح کنه. همه اینا با تمرین زاد و بکتست گرفتن بوجود میاد. نیاز هم نیست برین کلاس کامپیوتر. متارو نصب کنید.پیشنهاد میکنم برای اموزش با متاتریدر ی سرچ بزنین. تو فراچارتم هست.نیاز هم نیست کلیییی پول بزارین. شما با س میلیون هم میتونین شروع کنید منتها باید تو دمو کار کنید.تا حرفه ای نشدین وارد ریل نشید.حرفه ای شدین با صد دلار هم میتونین شروع کنید😊

سلام ممنون زنده باشین بفرمایین

من ارزهای دوج.کاردانو و وینک دارم بنظرتون نقطه روشنی داره؟ منم خیلی دوست دارم تریدر شم مبلغ برای شروع خیلی کمه.نه اینستا دارم نه تلگرام که سیگنال و تحلیل ها رو ببینم و همچنین آموزشها رو

من ارزهای دوج.کاردانو و وینک دارم بنظرتون نقطه روشنی داره؟ منم خیلی دوست دارم تریدر شم مبلغ برای شرو ...

من با ارزهای دیجیتال کار نمیکنم اصلا. متاسفم دراین باره نمیتونم چیزی بگم