سلام عاقا من خواننده خاموش تاپیک هاتون و تک تک پست هاتون بودم راستش من یه خانمخونه دار هستم با مدرک لیسانس و تازگیا خدا بهم دوتا بچه دوقلوهم داده!! ۸ماهه هستن ولی با اینحال و با حجم زیاد مشکلات و کارهای خونه و بچه داری خیلی دلم میخاد یک درآمدی برای خودم از کار داخل خونه داشته باشم میخام واردفادکس بشم و یادبگیرم شما توصیه کردین کتاب جان مورفی برای حرفه ای شدن درتحلیل تکنیکال و همچنین مطالب سایت فراچارت رو مطالعه کنیم و درکنار این دو آزمون و خطا و تمرین زیاد داشته باشیم ب همراه حساب دمو تا وقتیکه حساب واقعی باز کردیم..
من قدم ب قدم همه اینها رو میخام انجام بدم ولی متاسفانه من خیلی عقب هستم راستشو بخاین من لب تاپ دارم ولی هرگز وقت نکردم بشینیم پاش و باهاش کار کنم یادبگیرم!!🤦♀️🤦♀️😔 ینی کار باهاش رو بلد نیستم..
حالا ب نظرتون اول باید برم کلاس کامپیوتری چیزی یا نه لازم نیس ب لب تاپم مسلط بشم و میتونم مستقیم برم سراغ دیدن دوره ها توی گوگل و باز کردن حساب و خوندن کتاب جان مورفی؟
مرحمت بفرمایید دلسوزانه راهنماییم کنید واقعا ب کسب درآمد در منزل نیاز دارم..
یه چیز دیگه اینکه کل سرمایه من تو این دنیا یه مقدار طلای عروسیم هست میتونم ذره ذره وارد بازارمعاملاتی فارکس کنم؟ یا باید وقتی خیلی وارد شدم و حساب واقعی باز کردم حتما یه پول درشت شارژ کنم وباهاش تریدبزنم؟ مثلا ب فرض من الان ۱۰۰ملیون دارم کمترین حدی ک باید وارد کنم برای اوایل بعداز یادگیری و مهارت بالا چقدر میتونه باشه؟
بسیار سپاسگزارم اگه یک زمانی پستم رو دیدین و ب سوالاتم جواب دارین🙏☺️