2777
2789
عنوان

دل درد کودک ۶ ساله بعد از غذا

21984 بازدید | 46 پست

سلام دوستان. دخترم ۶ سالشه. یه مدته که بعد از خوردن دو سه لقمه غذا، می گه دلم درد گرفت‌. همیشه فکر می کردم به خاطر این که غذا نخوره اینو می گه اما امروز مطمئنم شدم که واقعاً دل درد می گیره. الان خیلی نگران شدم و همه جا هم که تعطیله. شما چنین تجربه ای نداشتین؟

منم نمیدونستم واسه چیه،دیوونه شدم بودم میگفتم مشکل چیه،پارسال همه سونو و ازمایش انجام داد گفتن هیچیش نیس

امسال دردش خیلی بیشتر شده

هرروز درد داشت

چن وقت پیش از پله ها افتاد،بردمش دکتز واسه عکس از کمرش،گفت توی عکسش نشون داده که گاز روده اش خیلی زیاده

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم همینطور بود دکتر بردم گفتن میکروب تو معده اش قرص امپرازول داذ خورد خوب شد تغذیه هم برگشت

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
منم نمیدونستم واسه چیه،دیوونه شدم بودم میگفتم مشکل چیه،پارسال همه سونو و ازمایش انجام داد گفتن هیچیش ...

ممنون که جواب دادین. سال قبل که بردینش دکتر می گفت جای نگرانی نیست؟

اره گفت همه چیش سالمه مشکلی نداره

خدا خیرتون بده. همین که می بینم دیگران هم این مشکل رو داشتن و دلیل خطرناکی نداشته خیالم راحت شد. تا شنبه ببرمش دکتر. بازم ممنونم

خدا خیرتون بده. همین که می بینم دیگران هم این مشکل رو داشتن و دلیل خطرناکی نداشته خیالم راحت شد. تا ...

توجه کن که بعد از چه غذاهایی دل درد میگیره 

پسر من برنج هندی می‌خورد دل‌درد میگرفت ولی الان برنج ایرانی میخوره خوب شده‌ 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

خدا خیرتون بده. همین که می بینم دیگران هم این مشکل رو داشتن و دلیل خطرناکی نداشته خیالم راحت شد. تا ...

ببین دخترمن ازوقتی زبون بازکردتاپارسال بعددولقمه گریه میکرد.چون بچگیم مریض شدماخیلی روش حساس بودیم ببین خیلی دکتربردیم.عکس اسکن.سونو.دکترگوارشای مختلف داروی مختلف فایده نکرد تانکرد

بعدی متخصص معمولی بودگفتن تشخیصش بدنیس گفتیم جهنم ماکه همجابردیم اینم روش

.ببین بردیم گفت بچه سالمه سالمه فقط برای جلب توجه .بعداون مااصلا توجه نکردیم بعدی مدت گذاشت کنارنگفت دیگع.

مامان دوتادخترگل