2777
2789
عنوان

میشه بیاین سوال دارم

47 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من باردارم قبل اینکه اقدام کنم سونوگرافی دادم دوتا فولیکول بالغ داشتم و دوتا در حال رشد . بعد الا ک باردار شدم دوقلوان . ٣ بار هم نزدیکی داشتم ب فاصله یک روز در میان . بعد سونو ک دادم سنشون رو نوشته یکی ٤ هفته و ٣ روز یکی ٤ هفته و ١ روز . یعنی  امکان داره توی دوشب بوده باشه لقاحشون?

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم . تو سونو میزنه?

ببین اینکه میگم احتمالش هست به خاطر اینه که غیرممکن وجود نداره   ولی از نظر علمی امکان لانه گزینی مجدد بعد از وقوع بارداری ممکن نیست برای همینه که در طول دوره ی بارداری هرچقدر هم رابطه داشته باشی هیچ اتفاقی نمیفته یعنی بارداری جدید رخ نمیده 

چون با انجام لقاح تقسیم سلولی جنین شروع میشه و درواقع رحم رو فضایی برای رشد خودش میکنه و اجازه لقاح جدید نمیده 

اگر جواب سونو رو داری بذار ببینیم دوقلوهات همسانن یا نه 

بهد سن جنین رو از روی اندازه اش میگن 

اینکه یکی دوروزکمتره چون اندازه اش کوچکتر نشون داده شده توی سونو 

معمولا هم دوقلوها همینطورن یکی کمی بزرگتر یکی کمی کوچکتر 

عامیانه میگن یکی حق اون یکی روخورده ،😁

ببین اینکه میگم احتمالش هست به خاطر اینه که غیرممکن وجود نداره     ولی از نظر علمی امکان ل ...

دکتر سونو گفت ناهمسانن . ٢ هفته دیگه قراره برم براسونو تشکیل قلب