2777
2789
عنوان

سوره رعد

456 بازدید | 2 پست

و کسانی که ساکن آسمان ها و زمین هستند. هر بامداد و شامگاه از روی میل و رغبت یا کراهت و بی میلی به درگاه خداوند شان نماز می‌خواندند .

این آیه نشان دهنده اینه که موجودات دیگری جز مو ساکن این دنیا هستند و اون ها هم به درگاه خداوند شأن نماز میخوانند.‌

و اینکه خداوند از نماز از روی میل و یا بی میلی همه ما موجودات اگه هست. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

ایه اخر سوره مزمل هم بخونید

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

آخرین جمله رو نفهمیدم ولی آره کلی مجودات دیگه هستن حتی حیوانات هم تسبیح الله گویند 

خدایا میدونم من بنده خوبی برات نیستم ولی از اینکه خدای خوب و مهربونی مثل تو دارم واقعا خوشحالم مرسی که محمد کوچولو رو سالم به آغوشم رساندی امیدوارم بغل همه چشم انتظار هاراهم با لطف و مهر خودت پر کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.