2777
2789

دیدم تو آشناها 

صبر کردن و گذشت داشتن. 

لج نکردن و حرف گذشته نزدن 

احترام گذاشتن و تلاش برای رابطه خوب . اینا باعث برگشتن دو طرف میشه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم تو آشناها  صبر کردن و گذشت داشتن.  لج نکردن و حرف گذشته نزدن  احترام گذاشتن و ...

خیلی ناراحتم دیروزقهرکردم بار قبل بار اخربود و شوهرم درخواست داده بود نمیدونم این دفعه چی میشه

سلام ممکنه دعا کنید به زودی یه ماشین سالم و مشکی بخریم و دعا کنید منو همسرم همیشه خوشبختای واقعی باشیم و همو واقعا دوست داشته باشیم و اینکه حسادمون همیشه نابود بشن هر کی زبونی دعام کرد منم دعاش میکنم فقط لایک کنید تا دعاتون کنم دعاهامم میگن تا الان گرفته و دعا کنید یه دوقلوی سالم ناز صالح و خیلی مهربون نصیبمون بشه 🌳🌳🌹🌹🌹🌹🌹😘😘💔💔💔 هرکی دعاش میگیره لطفا بهم درخواست دوستی بده کارش دارم

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
خیلی ناراحتم دیروزقهرکردم بار قبل بار اخربود و شوهرم درخواست داده بود نمیدونم این دفعه چی میشه

إن شا ء الله هر چی خیره پیش بیاد 

مشکلتون چیه؟

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
سلام ممکنه دعا کنید به زودی یه ماشین سالم و مشکی بخریم و دعا کنید منو همسرم همیشه خوشبختای واقعی باش ...

بله من دعا کردم گفتم خدایاهرچی این خانوم میخواد ب بهترین وجه بهشون بده خوندم و دعاکردم و لایکم کردم

[QUOTE=203748470]إن شا ء الله هر چی خیره پیش بیاد  مشکلتون چیه؟[/QUOTEماجراهایی داریم خیلی طولانیه امامشکل اساسی مااینه ک شوهرم گوش ب حرف مادرشع و خواهراش و اینکه خیلی پنهانکاری دارن بمنم زیاداهمیت نمیده منم بی نقص نیستم و خیلی چیزای دیگه

[QUOTE=203748470]إن شا ء الله هر چی خیره پیش بیاد  مشکلتون چیه؟[/QUOTEماجراهایی داریم خیلی طولا ...

شاید الان لجش گرفته باشه و کمی بگذره آروم بشه . و برگرده 

واقعا نمی‌فهمم چرا خانواده شوهر باعث اختلاف زندگی زن و شوهر میشن. 

اگه دوست نداشتین چرا اومدین خواستگاری یه دختر. 

شاید الان لجش گرفته باشه و کمی بگذره آروم بشه . و برگرده  واقعا نمی‌فهمم چرا خانواده شوهر باعث ...

خدایا چی بگم لجباز ترازخودش خودشه هیچکس رواتقدرلجبازندیدم دفعات قبلم سراغی ازمن نگرفت تاخودم باالتماس برگشتم امااینبار میخوام محکم بشینم سرجام ببینم چی میشه توروخدادعاکنید  من برگردم سرخونه زندگیم من خیلی شوهرمودوست دارم 

یعنی اینکه نوشتی میخوای درس بخونی صبر کنی تا آرامش حکم فرما بشه

ببین اخلاقای شوهرت چه جوریه با محبت کردن نرم میشه با زبون ریختن یا با گفتگوی متعادل

اگه دعوایی دارید بزرگش نکن نزار از خونت درز پیدا کنه 

فرقی نمیکنه کی مقصره اونیکه زودتر پا پیش بزاره برندس 

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏
یعنی اینکه نوشتی میخوای درس بخونی صبر کنی تا آرامش حکم فرما بشه ببین اخلاقای شوهرت چه جوریه با محبت ...

عزیزم خونه پدرم هستم دیروز پدرم زنگ زد و قشنگ شستش البته حق داره پدرم چون من بمیرم جلوچشم شوهرم براش مهم نیست

خدایا چی بگم لجباز ترازخودش خودشه هیچکس رواتقدرلجبازندیدم دفعات قبلم سراغی ازمن نگرفت تاخودم باالتما ...

اگه دفعه قبل خودت رفتی پس اون منتطره که بازم برگردی 

انشالله که دوباره برگردی سر خونه زندگیت 

ولی تا لحظه ای که تصمیم به طلاق نگرفتی پاتو از خونت نزار بیرون وگرنه فقط بیحرمت میشی

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏
خدایا چی بگم لجباز ترازخودش خودشه هیچکس رواتقدرلجبازندیدم دفعات قبلم سراغی ازمن نگرفت تاخودم باالتما ...

خدا کمکت کنه 

ولی اگه لجبازه. و دوستش داری . کمی تلاش کن تا برگرده. نه زیادولی مثلا یه پیام بده که هنوز شوهرت و زندگیت دوست داری