2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین

53 بازدید | 7 پست

بچه ها میگم فردا عاشوراست شما غذای خاصی برای ناهار درست میکنین اگه آره چی درست میکنین

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏

کشمش پلو یا زرشک پلو 

ما بیرون میدیم 

یا قبلا ک ناهار میدادیم فسنجون 

خورشت الو و مرغ و گوشت میدادیم ناهار

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کشمش پلو یا زرشک پلو  ما بیرون میدیم  یا قبلا ک ناهار میدادیم فسنجون  خورشت الو و ...

مرسی منم تو خونه واسه خودمون درست میکنیم موندم چی درست کنم

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
زرشک پلو درست کن

شما فردا صبح مثلا جایی عزاداری میرین