2777
2789
عنوان

اینقدر بدم میاد

112 بازدید | 10 پست

زن دوساعت تو آشپزخونه دور خودش بچرخه آخرشم کاری نکنه دیدید بعضیها زنها دوساعت تو آشپزخونه هستند بعد میری میبینی هیچ کاری هم نکردن اه ازشون نفرت دارم 

خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم چهل دقیقه ای هم برنج هم خورشتشو درست میکنه شایدم زودتر چون هم تو آشپز خونست هم خونه رو مرتب می‌کنه همزمان😅

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد
حالا دیگه نظافت و جون کندن تو اشپزخونه چیه که انقدر تاکید داری روش🙁🙁 !! من پیشنهادم به خانم ها این ...

حرف منو متوجه نشدید 

میری خونه یکی میبینی دوساعت رفته تو آشپزخونه بعد میاد میبینی هیچیش هم آماده نیست آخرش تویی که مهمانی باید بری بهش کمک کنی تازه قرارم نیست کاری بکنه مثلا یه صبحانه چیه که دیگه طرف زورش میاد یه چای دم کنه اینا اکثرا اینطوری میکنن تا کسی نره خونشون یا اگه بره بهشون کمک کنه من خودم بدم میاد مهمونم بیاد بهم کمک کنه 

خدایاشکرت

مامانم چهل دقیقه ای هم برنج هم خورشتشو درست میکنه شایدم زودتر چون هم تو آشپز خونست هم خونه رو مرتب م ...

آفرین به مادرتون زن بابد اینجوری باشه یکی رو میشناسم به صبحانه دیگه چیه میخاد درست کنه دوساعت طولش میده یا از قصد میره تو آشپزخانه الکی خودش رو مشغول میکنه مهمون گرسنه میمونه یا مجبوره بره کمکش من خودم مهمون میاد خونم کارام رو سریع میکنم منتظر مهمون نمیشم 

خدایاشکرت

اینجوری درسته راست میگید ♥️

با اصرار خودشون اومدیم خونشون زنه از ایناس که میخاد فقط جایی بره تلپ بشه کسی بره خونش هم دوس داره مهمون بره تو آشپزخونش کمکش اصلا نمیخاستم برم خیلی اصرار کردن فکر کن از کی بیدار شدیم رفته تو آشپزخونه خودش رو مشغول کرده دوساعت که سر قابلمه لواشک درست کنه حالا لواشک رو بعدا درست میکرد انگار واجبه نه چای نه هیچی هیچکس هم قبولش نداره کثافت عوضی

خدایاشکرت