2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۳ماه ضعف شدید داری جوری که حتی ده دیقه ام نمیتونی یه سره سرپا وایسی برای من دکتر امگا۳ و زینک و ...

ای وای ، پس عادیه   ، اینهمهههه رعایت کردم  بازم گرفتم 

موندم یکم اوضاع بهتر شه برم دکتر  ویتامین درست حسابی بنویسه پس برام 

عزیزم مامان من بعد یکسال هنوز بیحال بود.کلا بعدش ضعیف میشه ادم .تحمل کن میگذره

مرسی اخه هم سر کار میرم هم بچم کوچیکه  خیلی مرخصی گرفتم بعد این مدتم کلا خونه مامانم بودم  واقعا دیگه نمدونم کی قراره  ب زندگی عادیم برگردم 😔

ای وای ، پس عادیه   ، اینهمهههه رعایت کردم  بازم گرفتم  موندم یکم اوضاع بهتر شه برم ...

اره میگر من تا سه ماه اصلا جوون وایستادن نداشتم سرگیجه بی اشتهایی بدن درد زود خسته میشدم 

من گوارشی بودم ریه ام درگیر نشده بود ۱۲مهر پارسال گرفتم ۶روز بدش بویایی چشاییم صفر شد یعنی سیر و لیمو ترش رو بو میکردم مزه میکردم دریغ از یکم احساس

تا الان هنوز بطور کامل خوب نشدم وقتی بینیم از یه بوی تند پر میشه دیگه همه بو هارو شبیه اون استنشاق میکنم مثلا بوی دود ماشینا مثل بوی جوجه میشه برام 😞یا بوی سوسیس و کالباس گثل بوی سیگار و یه بوی گند 

دعا کن زود خوب شم خسته شدم

وقتایی که خیلی خسته میشم و یا عصبی میشم یا گریه میکنمم کاملا از دست میدم بویایی چشاییمو تا یکی دو روز

اره میگر من تا سه ماه اصلا جوون وایستادن نداشتم سرگیجه بی اشتهایی بدن درد زود خسته میشدم  من گ ...

انشالا که زودتر خوب شی 

یکی از اشناهامونم ۸ ماهه اونم تازه بویاییش داره برمیگرده میگفت همه رو بوی لجن حس میکنه 

فک کنم همین استرسو ناراحتی هم تاثیر میزاره  ، واقعا معلوم نیس چه ویروسیه هممونو از زندگی انداخته