2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرور بشدددددتتتتتتت مهمه من فقط از مرور ضربه خوردم، تست زمان دار کنترل استرس همش مهمه ، من خودم هر فصل که میخونم از هر درس نکات مهم ترکیبی فرمولا چیزایی که بیشتر خوندن میخواد توی یک یا نهایت دو برگ آچهار مینویسم هم برای مرور خوبه هم جمع بندی نمی‌خواد یه کتاب صد صفحه رو از اول بخونم

امسال مشاور گرفتم ولی اگر خودت میتونی برنامه بریزی و بهش عمل کنی ضروری نیست ولی تایم مرور فاصلش زیاد ...

میگم من انگیزه ندارم هدف ندارم سال دوممه خب بنظرت  مشاوره بگیرم؟

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘
مرور بشدددددتتتتتتت مهمه من فقط از مرور ضربه خوردم، تست زمان دار کنترل استرس همش مهمه ، من خودم هر ف ...

ب نظرت از روزی چند ساعت شروع کنم که برسم؟

من چند فصل رو خلاصه نویسی کردم خیلی زمان گرفت و ب دردم نخورد..

بعد مشاور هم گفت کتابای جمع بندی خوبی اچمده جدیدا نیاز ب خلاصه نویسی نیس قدیما چون این کتابا نبود خلاصه مینوشتن

کاربری واگذار شده

امسال مشاور گرفتم ولی اگر خودت میتونی برنامه بریزی و بهش عمل کنی ضروری نیست ولی تایم مرور فاصلش زیاد ...

هفته ای ی بار مرور اوکیه؟

روزی چند ساعت میخونی

کاربری واگذار شده

تجربی

حق داری من نمیدونم چمه پارسال از شهریور شروع کردم مهر خسته شدم ول کردم بعد از اسفند شروع کردم ارديبهشت قطع کردم رتبه بد اوردم اگ یکم تلاش میکردم الان منم منتظر بودم برا دعوت ولی اصن  انگیزه ندارم نمیدومم چرا😔

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘
حق داری من نمیدونم چمه پارسال از شهریور شروع کردم مهر خسته شدم ول کردم بعد از اسفند شروع کردم ارديبه ...

من اصلا نخوندم مریض بودم نتونستم تازه زوری میخوام شروع کنم 

کاربری واگذار شده

منم پشت موندم امسال اگر میدونی بهت کمک می‌کنه و نمی‌تونی برنامه بریزی اره 

انگیزه ندارم هدف ندارم میتونه کاری بکنه برام