2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا خواهر منم ننوشت گفت اکسیژنت خوبه. اگر نفس تنگی گرفتی انجام بده. چون اشعه داره یه مقدار رعایت میکنن برای افراد جوون که اکسیژنشون نرماله نمینویسن

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

مونده به علایمت اگه سرفه و تنگی نفس داری که باید بری سی تی اگرم علایمت خفیفه که باید از روز ۵ به بعد بری سیتی ...یعنی سی تی اسکن باید بری تا ببینی درگیری داری یانه چون حتی بعضیا بدون علایم ولی درگیری ریه دارن من خودم گرفته بودم دوبار واسه اطمینان رفتم سی تی اسکن خدارو شکر ورگیر نبود ریه ام

خدا خیلی مهربونه اونقدی که نمیدونم چقد فراتر از تصور ....دوستت دارم خدا جونم
چیشد چی خوردین بهتر شدی 

انواع ویتامین .یکی از خواهرام حتی دکتر هم‌نرفت فقط ویتامین خورد و غذاهای ابکی خوب شد.یه چیزی هم هست به اسم کُندر که باید بجوشونیش مثل جوشونده‌س مزه بدی داره ولی برای ریه خیلی خوبه ریه هارو تمیز میکنه

به آینده هنوز امید دارم💜
۳ بر خون دماغ دکتر چی بگه گناه داره برم دکتر یکی مریض میشه کرونا شدید گرفتم

واااا. الان همه درگیرن. دکترا برا همین اونجا نشستن ادم سالم که نمیره دکتر

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
اره حدود ۳ هفته پیش بود که مبتلا شدم خانوادگی مبتلا شدیم مادرم بستری شد ولی بقیه مون با دارو و سرم‌ ...

شوهرم ۱ ماه نیم پیش گرفته بود خوب شد خداروشکر  فقط الان قفسه سینش درد میکنه دکتر گفت این عوارضشه تا چند ماه طول می کشه تا خوب بشه یعنی ریه اش درگیر نشده من میترسم 

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

خب از روز چندم به بعد بهبود پیدا میکنی

حدود یه هفته  علائم به طور واضح داشتم مث دل درد و بی حالیو سرفه ولی بعد یه هفته از علائمم تونستم رو پاهام وایسم ولی سرفه هرو هی داشتم اونم بعد دو هفته کاملا از بین رفت به شرطی که تغذیه خوبی بشی و دارو هارو به طور کامل مصرف کنی و ویتامین بخوری

به آینده هنوز امید دارم💜