2777
2789
 عزیزم معلومه دکتر خوبی نبودن ... حتما دوباره دکتر برید و ازشون بخوایید که سرم و دارو های تقوین ...

الان من مایعات خیلی میخورم اب سیب اب هویج میخورم روزی دوتا بطری بززگ اب میخورم که تند تند میرم دستشویی.

باش عزیزم 

ببخشید گفتم اینو از من ناراحت نشده باشی. اخه  اولا بعضیا در مصرف جوش شیرین زیاده روی میکنن ک مصرف بیش از اندازه اش باعث  مسمومیت و مرگ میشه 

دوم . میگن  ی بنده خدایی نمیدونسته این کارو کرده بدنش و ریه اش واکنش نشون داده .

بخدا الان اکسیژن پدر خود من پایینه . ریه اش پر چرک . دلم میخواد بگم اینکار کنه ولی میترسم .

فقط ی سوال فردا میخوام برم دستگاه بوخور برای پدرم بخرم . نمیدونید بوخور گرم خوبه یا سرد برای بیمار کرونایی ؟ میخوام بوخور نعنا و اویشن بهش بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان من مایعات خیلی میخورم اب سیب اب هویج میخورم روزی دوتا بطری بززگ اب میخورم که تند تند میرم دستشو ...

خیلی عالیه ولی در کنارش دارو و سرم هم استفاده کنین 

اویشن هم خیلی خوبه و کندر دم کنید ولی حتماااااا دکتر برید لطفا اگه خدا نکرده ریه درگیر شده باشه  امپول براتون بنویسن

ن فقط مسکن داد 

مطمئنی دکتر بوده . من شب سه کرونا ک تب کردم رفتم بیمارستان . بهم ۵ .۶ تا امپول زد با سرم . بخاطر آسم هم گفت باید دکتر عفونی ببینتت .

ی دگزامتازون . ی تب بر. ی سفازولین . ی بکمپلکس . ی ویتامین ب ۱۲ . 

کلی زینک و آ. اس . آ . چون کرونا خون رو لخته میکنه . 

ببین اشتباه رایج ک میگن بمون خونه خوب میشی ب محض اینکه متوجه شدی باید بری دکتر سرم بزنی  ک بخشی ...

منم علائم کرونا دارم...3روزه...ولی تب نکردم ...دکتر گف نیاز ب تست نداری خونه بمونید ی سری شربت قرص داد

حالا شونه سمت راستم شدید درد میکنه شما همچژن دردی داشتید؟؟ 

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
منم علائم کرونا دارم...3روزه...ولی تب نکردم ...دکتر گف نیاز ب تست نداری خونه بمونید ی سری شربت قرص د ...

من ب شدت قلبم و ریه ام درد میکرد تو قفسه سینه ام درد داشتم تو پشتم . پاهامم فلج شده بود . عرق میکردم و سردم بود. اسهال شدید . بی حالی . بی میلی