2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخور جوش شبرین حتمااا بده خودتو گلو سینه تو چرب کن پلاستیک بذار تاعرق کنی نشاسته اب ولرم کن باکمی گل ...

این راه کار ب کس دیگ نده عزیزم . مگ اینکه اول سطح اکسیژن طرف رو پرسیده باشی . جوش شیرین واسه کسایی ک اکسیزن پایینی دارن بده چون بی کربنات رو اکسیزن میشینه و لز بین میبرش .

خیلی خوبه بوخور اما برای اکسیژن پایین نه 

چکار کنم خب الان به نظرت ابجی مراکز درمانی این چند روز بستس

مراکز درمانی همه جا بازن . برو بیمارستان . همون ی سرمم بهت بزنن کافیه . برو دارالشفا . برو شبانه روزی . .ببین پدرمم کله شق بازی شما رو دراورد  ۳ روز دیر رفت دکتر الان ۲۰ روزه افتاده تو بیمارستان . بخدا کار هر روزم گریه است . 

مادرتون  چطوری مبتلا شدم؟؟؟ چند روز بعدش علائم داشتن؟؟

ببین کرونا دلتا جوریه ک  تو یکی دوروز خودش نشون میده . مثلا دوست مادرم تزریقاتیه میره ب ی کرونایی سرم نیزنه دستش نمیشوره . شبش حالش بد میشه . شوهر من میره باشگاه ظهر شب اومد خونه  گفت بی حالم  فرداش من افتادم ...

مادرم اومد ب من سوپ بده اونم از من گرفت . داد ب پدرم ک بیمار زمینه ای داشت . تازه من از  مادرم  نزدیک ۲ متر فاصله داشت . تو هوا باز ..

ببین کرونا دلتا جوریه ک  تو یکی دوروز خودش نشون میده . مثلا دوست مادرم تزریقاتیه میره ب ی کرونا ...

من خیلی میترسم به خونواده ام انتقال داده باشم 🥺🥺 فقط استرس اینو دارم تا الان بیدارم  ولی خب ۵ روزم گذشته ولی خداروشکر علائمی ندارن ولی میترسم ناقل بودن بهشون انتقال داده باشم