2777
2789
عنوان

متخصص گوش حلق بینی

311 بازدید | 6 پست

دکتر صالح محبی، دکتر بهروز براتی، دکتر جهانگیر قربانی.

کسی میشناسه؟ کدومشون تشخیص و تجویزشون بهتره؟ چندروزه سرگیجه دارم نمیدونم پیش کدومشون برم

واسه سرگیجه ای که چند روز طول کشیده پیش دکتر نغز و اعصاب باید بری

سرگیجه ای که مربوط به گوش باشه با تست dix hallpike مشخص میشه (تو سایت سرچ کن بهت میگه) و با مانور epley درمان میشه.. اما سرگیجه شما احتمالا از این نوع نیست

حالا سرگیجتو توصیف کن شاید تونستم کمک کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه سرگیجه ای که چند روز طول کشیده پیش دکتر نغز و اعصاب باید بری سرگیجه ای که مربوط به گوش باشه ...

وقوی سرم رو به پایینه و میارمش بالا احساس سبکی سر و سرگیجه خیلی خفیف میکنم، شاید واسه جابجایی کریستال های گوشه

چشات سیاهی میره و حالت ضعف داری؟ یا احساس میکنی داری میچرخی و یا اجسام به دورت دارن میچرخن؟

اونقد شدید نیست، یه سرگیجه سه جهارثانیه ای ک اجسام تکون میخورن، گهگاهی خیلی کم پیش میاد ک از حالت نشسته یا خوابیده بلند میشم چشام خیلی خیلی خفیف سیاهی میره

دکتر نصیبه رستمی

جـراح و مـتخصص گـوش ، حـلق و بـینی

دکترای عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

تخصص از دانشگاه علوم پزشکی تهران

دارای برد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

برای انجام تمامی جراحی ها و درمان های خود در ناحیه گوش و حلق و بینی می توانید به دکتر رستمی مراجعه کنید.

دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر از طریق: https://mavarateb.com/link/92

شماره تماس:

09017959599

وبسایت: https://www.doctor-rostami.ir/