2777
2789
تا حالا تو مدرسه ،سر کلاس صدا حیوون درآوردین،منو دوستام مکزیکی صدا در می آوردیم یکی گاو یکی سگ یکی ا ...

😐

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
😂😂😂حالا من مجازی سرگروه شدم معلمم مدیر گروهم کرد منم خودشو از گروه حذف کردم 😐😐😐😂😂😂😂

رایست میگی؟؟😲😲😐😂

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبجی اینا رو اصن فش حساب نمی کنم،ای برا ما سلام علیکه،،خب اینجا نمیشه گفت ،منم به ابجیام فش نمیدم که ...

کی گفت به من فحش بدی اگه فحش بدی ک بد میبینی کلا گفتم بگو بدترین فحشت رو ک به یک نفر گفتین

شما خیلی بی ادب تشریف دارین ک این رو سلام و علیک میبینی اونم با سن ۱۶ برای پسر .....ادب داشته باش

حالا ببینم فحشات چیه بگو؟😁

.....

یکم با بچع ها حال کردیم بعد عضوش کردم😐😐😂😂ناظمم اومد پیویم😐😂

😂😂ینی برای سال آینده باید بیام کلاس خصوصی یادم بدی همه اینچیزا رو😂

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀