2777
2789

یکی از اقواممون با درگیری 20 درصد ریه،. اکسیژن خونش 100 هست، الان بستریه بیمارستان رمیدسیور هم تزریق میشه براش 

باید بری دکتر حتما هرچه سریعتر

برند ایران دخت، طراح و مجری طرح های ظروف طرح برجسته با متریال درجه یک وارداتی \ https://chat.whatsapp.com/C9w1vJRSrnPDvk5w4d9LdD

منم نمیدونم امروز فکر کنم روز ششم هست که گرفتم یکم تنگی نفس دارم اونم طرفای صبح.نمیدونم بدم اسکن یا نه.

خوده اسکن هم کلی عوارص داره

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از اقواممون با درگیری 20 درصد ریه،. اکسیژن خونش 100 هست، الان بستریه بیمارستان رمیدسیور هم تزریق ...

یعنی ربطی نداره واقعا بیماری مرموزی هستش ۲۰درصد خودش خوب نمیشوده که بستری شده

اکسیژن اگه خوب باشه ممکنه ریه درگیر شه ولی درگیری خیلی کم باشه..درضند۲۰ درصد رو اصن بستری نمیکنن

فک کنم درگیری کم هم خود به خود برطرف میشه آخه پارسال شوهرم مبتلا شد بیست درصد خود به خود خوب شد

فک کنم درگیری کم هم خود به خود برطرف میشه آخه پارسال شوهرم مبتلا شد بیست درصد خود به خود خوب شد

اقوام‌ما هم ده درصد درگیری داشتن دکتر اصن دارو نداد گفت استراحت و تغدیه خوب

[QUOTE=203709930]مگه چه علایمی دارین [/QUOT من تا الان که روز ۸هستش مثل سینوزیت بود خلط زیاد عفونی داشتم الان بهتر وکمتر شده ولی امروز بی‌حالی وسردرد وتب ۳۸داشتم یکم جزیی تنگی نفس...ولی اکسیژن خونم نرمال بود....