2777
2789
آخی  الهی بگردم  من ترجیح میدم با دوستام باشم تا خونوادم.... اینقدر

اره یکم شنیدن این حرف واسم سنگین بود دوس داشتم یه خواهر یا حداقل یه دوست خیلی خوب مثل خواهر داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی من از وقتی که 11 سالم بود تنهاییم رو شناختم و هنوز تو این 22 سال باهاش کنار نیومدم سخته  ...

واقعا سخته منم همیشه تنها بودم حتی وقتی پدر مادرم بودن ولی دیگه بریدم

مرسی عزیزم اما شوهرم هم ۶صبح میره سرکار ۱۰شب میاد خونه فقط شام میخوره میخوابه وقتی نداره واس من بزار ...

عزیزم فکر کنم بچه داشته باشین درسته؟

خب با فرزندتون وقت بگذرونین توی خونه ورزش کن 

هر موقع هم خواستی با کسی حرف بزنی بیا نینی سایت اینجا خیلی آدمای خوب و مهربونی هستن که واقعا بعضیاشون مثل خواهر ادمن 

درسته تنهای واقعا سخته اما سعی کن خودتو سرگرم کنی که دلت نگیره عزیزم 

کلی کار مثبت هست که میتونی انجام بدی

در انتظار هدف...⛈⚡   
عزیزم فکر کنم بچه داشته باشین درسته؟ خب با فرزندتون وقت بگذرونین توی خونه ورزش کن  هر موقع هم ...

پسرم خیلی وابسته مادرم بود وقتی فوت شد فقط تو این کرونا کمدرسه کلاس تعطیله خودش با گوشی سرگرم میکنه و هرچی سعی کردم از گوشی جداش کنم نتیجه معکوس داد خواستم یه بچه دیگه بیارم که پسرم مثل خودم در آینده تک تنها نشه و سر خودم گرم بشه اما دیدم با این شرایط بچه آوردن ظلمه

پسرم خیلی وابسته مادرم بود وقتی فوت شد فقط تو این کرونا کمدرسه کلاس تعطیله خودش با گوشی سرگرم میکنه ...

آره واقعا این روزا از کویچک و بزرگ همه معتاد گوشی شدیم

در انتظار هدف...⛈⚡   
اره یکم شنیدن این حرف واسم سنگین بود دوس داشتم یه خواهر یا حداقل یه دوست خیلی خوب مثل خواهر داشتم

ببین خونواده خودت هست

چند تا دوست خوب پیدا کن

آدما کامل نیستن اما آدمایی که هنوز بتونن احساساتتو زنده نگه دارن 

ببین خونواده خودت هست چند تا دوست خوب پیدا کن آدما کامل نیستن اما آدمایی که هنوز بتونن احساساتتو ز ...

دوست خب آدم از کجا پیدا کنه تو این کرونای لعنتی نه باشگاه میشه رفت نه جایی😔😔

دوست خب آدم از کجا پیدا کنه تو این کرونای لعنتی نه باشگاه میشه رفت نه جایی😔😔

چی بگم خواهر 

ملت میرن سرکار،  باشگاه ،..... تو جمع شغل شون و فضای خانم ها... شغلییی حتی دوست میابن

ما که از این وضعیت تا سوپرمارکت به زور میریم😑

چی بگم خواهر  ملت میرن سرکار،  باشگاه ،..... تو جمع شغل شون و فضای خانم ها... شغلییی حتی ...

دقیقا ماهم مثل شما همش خونه هستیم‌اونم‌از بیکسی چون چیزی بشه کسی نداریم به دادمون برسه پس میشینیم خونه جز شوهرم که میره سرکار

دقیقا ماهم مثل شما همش خونه هستیم‌اونم‌از بیکسی چون چیزی بشه کسی نداریم به دادمون برسه پس میشینیم خو ...

چی بگیم که واقعا همه چیز دست به دست هم میده برای تنها موندن اما قوی باش

برقص اگر میتونی من بلد نیستم حتی

شاد باش 

تظاهر به شاد بودن و رسیدن به خودت باعث حس خوب میشه که باور کنی خوبی

میشه تنها بود و شاد بود 

اینو کسی نمیتونه ازت بگیره

تسلیت میگم بابت والدینت هم 🖤

اما هنوز راه طولانی در پیش داری، خوشحالیو از خودت دریغ نکن