2777
2789
سریال میبینم  آهنگ گوش میدم  انگلیسی رو دوس دارم دنبالش میکنم، شعر و کتاب گاهی دلنوشته م ...

دیگه کرونا هم اومد بدتر شد قبل عید مادرم هم از دست دادم هنوز غمش تازس بخاطر کرونا نمیشه حداقل آدم بیرون سر خودش گرم کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه کرونا هم اومد بدتر شد قبل عید مادرم هم از دست دادم هنوز غمش تازس بخاطر کرونا نمیشه حداقل آدم بی ...

منم خیلی سرخورده شدم از خونه نشینیی

اصلا با روحیه من سازگار نیس 

همیشه کلاس بودم، درگیر و جنب و جوش.... 

عادت کردن...  چیز عجیبیه  اما دوسش دارم

یکی از دوستای صمیمی که باهاش تو جاری در ارتباط بودم گفت من دوس دارم بیشتر وقتم با خانوادم بگذرونم تا دیگه بخاطر کرونا بشینم خونه من دلم یجوری شد چون فکر کردم گفتم منم کسیو داشتم😢

چیز جالبی نیس عادت، اینکه باید اینقد تو خودت بریزی و سکوت کنی بالاخره تموم میشه ولی هیچ زخمی جاش خوب ...

اخه تو این شرایط کرونا که امیدمون از دست دادیم معلوم نیست تا کی باشیم که اونم اینجوری زندگی کنیم من که فقط نگرانم پسرم هستم اگرنه این روزا خیلی نا امید کننده شده 

چیز جالبی نیس عادت، اینکه باید اینقد تو خودت بریزی و سکوت کنی بالاخره تموم میشه ولی هیچ زخمی جاش خوب ...

میدونی من از وقتی که 11 سالم بود تنهاییم رو شناختم و هنوز تو این 22 سال باهاش کنار نیومدم

سخته 

عجیبه 

عادت کردن بهش هم تو یه صدم ثانیه از هم منفجر میشه و باز میفهمی چقدر عمق تنهاییت زیاده 

عزیزم روحشون شاد💓شرایطتتون سخته 

اما تنهایی هم خیلی قشنگه 

ایده هایی که میتونم بهت بدم:

مطالعه کتاب رمان و انگیزشی 

ریدن فیلم و سریال خوب

رسیدگی به پوست و مو 

هرروز یک صبحانه یا میان وعده مفید درست کن 

د اینکه با همسرتون پیاده روی کنید 

همیشه خدا کنارته و بهترین دوستت یادت نره همیشه هواتو داره 

هر موقع دلت گرفت 

یه عود روشن کن یا شمع برای خودت قهوه یا چای بریز بشین رو به روی پنجره یا حیاط یا بالکن توی هوای آزاد نفس بکش و باور کن که خدا کنارته نشسته و منتظر شنیدن حرفاته 

موفق و شاد باشی همیشه عزیزم🌸

در انتظار هدف...⛈⚡   
اخه تو این شرایط کرونا که امیدمون از دست دادیم معلوم نیست تا کی باشیم که اونم اینجوری زندگی کنیم من ...

بله خییلی زیاد نا امید کننده شده.. چکنیم ک هیچ کاری از دستمون بر نمیاد

عزیزم روحشون شاد💓شرایطتتون سخته  اما تنهایی هم خیلی قشنگه  ایده هایی که میتونم بهت بدم: ...

مرسی عزیزم اما شوهرم هم ۶صبح میره سرکار ۱۰شب میاد خونه فقط شام میخوره میخوابه وقتی نداره واس من بزاره و امشب دیگه خیلی دلم گرفت اومدم نینیسایت از این تنهایی