2821
2789
عنوان

یا ابولفضل😢

91 بازدید | 7 پست

یا حضرت عباس قسمت میدم تو رو به همین شب عزیز قسم میدم کمکم کن از این باتلاقی که توشم از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنم

خسته شدم به خدا خسته شدم از زاااار زدن

یا حضرت عباس شفاعتمو پیش خدا بکن تا منو نجات بده تا همه چیزو درست کنه

مگه خواسته من چقدررر بزرگه که انقدر باید زجر بکشم بابتش

ای خداااا به دست بریده ی حضرت عباس قسمت میدم که تکلیفمو معلوم کنی زودتررررر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله به خواستت برسی عزیزم تو هم دعام کن گره از مشکلم باز بشه و به حاجتم برسم خیلی دلم گرفته

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.

امام صادق عليه السلام : كانَ عَمُّنَا العَبّاسُ بنُ عَلِيٍّ نافِذَ البَصيرَةِ صُلبَ الإيمانِ جاهَدَ مَعَ أبي عَبدِاللّه ِ و أبلى بَلاءً حَسَنا و مَضى شَهيدَا ؛

امام صادق عليه السلام :عموى ما ، عبّاس ، داراى بينشى ژرف و ايمانى راسخ بود

همراه با امام حسين عليه السلام جهاد كرد و نيك آزمايش داد و به شهادت رسيد .

(السلام‌علیک یاقمر منیر بنی هاشم یا باب الحوائج)

امشب شب تاسوعای حسینی شبِ حضرت ابالفضل است

ای کسی که حاجت داری به فرموده آقا امام زمان ارواحنافداه وبه نقل از مرحوم‌ شیخ جعفرمجتهدی که از ملازمان نزدیک حضرت ولی عصربودن هرکس بااین دوبیتی بادلی پرغصه وعزادار وبه صورتی که حق مطلب را ادا کند به آقا باب الحوائج متوسل شود حتما حاجت روا خواهد شد

دوبیتی سفارشی امام زمان این است:

یادم ز وفای اشجَع الناس آید

وز چشم ترم سوده الماس آید

آید به جهان اگر حسین دگری

هیهات برادری چوعباس آید

نقل است که شیخ جعفر وقتی این مطلب رو فرمودن بین بیت اول ودوم نیم ساعت با شدت تمام گریه کردن وبعداز خواندن بیت آخر هم نیم ساعت با شدت گریه کردن...