2777
2789
عنوان

رمان تخیلی

2536 بازدید | 18 پست

امم سلام دوستان رمان جالب سراغ دارید که مثلا تخیلی عاشقانه باشه مثلا مث اژدهای سپید یا کرک درون .....ترسناک نباشه....

⁦♥️⁩یا اللّه ربی أنا أحبک⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا ببین اینو بخونی دیگه سمت رمانای آبکی ایرانی نمیری، اصلا خداست😂

واقعنی؟؟؟

من الان در به در دنبال جلد دوم لرزیدن قلب یک پری بودم یا اینه زمان اینا لامصبا خیلی جذابن ولی نصفه⁦🤣

واقعنی؟؟؟ من الان در به در دنبال جلد دوم لرزیدن قلب یک پری بودم یا اینه زمان اینا لامصبا خیلی جذابن ...

تو کف میمونه آدم،نخوندمشون🥴

ولی خدایی اونا جزو بهترین رمانایی بود که خوندم

دیموناتا هم جالب بود دوست داشتم

رمانای تیم اوروروکم قشنگه، ارتش خون آشام که چند جلدیه

جلد ۶ش الان گیر نمیاد تو کفم لامصب😐

مهربون باشیم✨
 تو کف میمونه آدم،نخوندمشون🥴 ولی خدایی اونا جزو بهترین رمانایی بود که خوندم دیموناتا هم جالب ...

رمانایی که چند جلدی باشن لامصبا خیلی رو مخن من الان بیشتر جنایی میخونم و تخیلی ی سری هم ب پزشکی میزنم دفعه قبل رمان خوندم دختره عاشق پسر چند شخصیتی میشه خیلی جذاب بود هر چی میگردم شبیهش نیست 🙁🙁

رمانایی که چند جلدی باشن لامصبا خیلی رو مخن من الان بیشتر جنایی میخونم و تخیلی ی سری هم ب پزشکی میزن ...

آرههه

یکی این مدلی خوندم اونم درن شان نوشته بود اسمشو یادم نمیاد

مهربون باشیم✨
آرههه یکی این مدلی خوندم اونم درن شان نوشته بود اسمشو یادم نمیاد

لعنتیا اینایی ک بیشتر از زبان پسرن یا پسرا بیماری های مثل این دارن خیلی جذابننننن🙂