2777
2789
عنوان

زندگی من🌟۶

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 132 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یهو حرکتی زد که تاآخر عمرم نمیتونم فراموشش کنم یکی از بهترین لحظات زندگیم بود پشت سرم رفت و یهو با حرکت دستاش گردنبندو گردنم انداخت همون که اول رابطه گفته بود هروقت شدی باارزشترین آدم زندگیم و نتونستم لحظه ای بی تو بمونم بهت میدمش بعد دوسال این اتفاق افتادو با ریا کاری همون ماهای اول بهم ندادش و تا وقتی عاشق هم نشدیم به هم نمیگفتیم که عاشقیم این اخلاق جفتمون خیلی خوب بود کلی خوراکی خوردیم خامه هم که به دلم زد دیگه نخوردم مامانش کنارمون نشست و کلی حرف زدیم یهو دستاشو انداخت رو شونه ام و گفت این عشق کیه مامان ملمانش گفت من😂بچه ام نگا توچشام کرد گفت مگه زندگی من نیستی؟گفتم معلومه که هستم😁من خودم لوس بودم رسما این آقا لوس ترم کرد🤦‍♀️ولی اخلاقای بدیم داشت که باید ترکشون میکرد مثلا خیلی زود عصبی میشد سر همه چی واکنش نشون میداد ولی ترکش نکرده و نخواهد کرد😂ولی من مراعات میکنم و کمتر اذیتش میکنم مثل اولا گیر نمیدم که اینجا نرو با فلانی نحرف یا چیزی اونم از گیراش کم شده قدیما جایی میرفتم باید عکس لباسا رو میفرستادم که اگه نامناسب بود نپوشم الانم همینجوریه همش میترسه یکی دلمو ببره گفتم بهش بابا دل یدونه بود دلدار بردش دیگه الان بقیه برا چی منن آخه خب بگذریم از بحث اصلیمون دور نشیم بعدشم ناهار خوردیم و برگشتم خونه و به مامانم گفتم که مریضم و غذا دلم نمیکشه یکم حس عذاب وجدان داشتم هرروز خود خوری میکردم که پنهان نکنم ازش ولی فعلا مجبور به این کار بودم ولی حالم خیلی بد میشد چن ماه گذشت و نزدیک تولدم شدش شب توفکر این بود ینی چجوری سوپرایزم میکنه اصلا نمیگم تولدمه ببینم یادش هست همه شب قبلش داشتن تبریک میگفتن عمم اینا استوری میزاشتن و کلی حالم خوب شد اولین سالی بود که همه یادشون بود الان تولدمه😂بابامم شاید باورتون نشه تو پذیرایی پی ام داد تولدت مبارک دختر خوشگلم ایشالله بمونی برامون و اینا بابام خیلی منو دوس داشت و نمیتونست هیچوقت ازم دلخور بمونه همیشه همه جا میگه.کم کم آقا داشت عصبیم میکرد کم کم ازش ناامید شده بودم یهو شیشه پنجره اتاقم سنگی خورد ترسیدم نگاهی کردم وی خودش بود🤦‍♀️دیوانه روانی پشت خونمون یه کوچهبن بست بود چند تا بادکنک دستش بود و کادوم گفت تولدت مبارک دلیل زندگی کردنم بدو بیا کادوتو ببر بزور به بهانه حیاط پایین رفتم کادومو گرفتم و بوسیدمش وای که چقد سوپرایز شدم من بغلش کردم و اونشب شد یکی از روزای خوب دیگه

ممنون که با حال مریضت برامون مینویسی امیدوارم زودتر خوب بشی خیلی خوب بود 💝

خواهش میکنم عزیز من از شما ممنون که گوش میدین زندگیمو و باعث میشین با درد ودل آرومترشم

یهو حرکتی زد که تاآخر عمرم نمیتونم فراموشش کنم یکی از بهترین لحظات زندگیم بود پشت سرم رفت و یهو با ح ...

بقیش گذاشتین؟ 

میشع منم تگ کنید بخونم

یه دل شکسته که نیاز داره شما نی نی سایتهابراش دعا کنید تا حاجت روا بشه😔💔
یهو حرکتی زد که تاآخر عمرم نمیتونم فراموشش کنم یکی از بهترین لحظات زندگیم بود پشت سرم رفت و یهو با ح ...

یعنی فقط شجاعتت 😄😄😄😄

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

تولدت مبارک 🙈😊قشنگ بود همین طوری ادامه بدی یه پا نویسنده میشی 

منتظر بقیه اش هستم الی خانم صدام کن