2821
2789
عنوان

کیا اینجورین؟؟؟؟

83 بازدید | 14 پست

کیا الان دلشون گرفته؟؟؟؟

کیا الان مثل من کلی ارزو توی دلشونه؟؟؟

کیا از فاصله تاسوعای پارسال تا امسال حاجت گرفتن...؟

چیکار کردین که به چشم حضرت عباااس میاین و حاجتتونو داد؟😊💔😌

من که انقدر صدااا میزنم حضرت عبااس رو و گریه میکنم که اخرش خوابم میبره

کار همیشه م همینه☺🖤

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم دلگیرم این چندشب اصلاخوابم نمیادهمش میگم آقامنت بزارروسرم حاجت روام کن حداقل دلم خوش باشه یکی هو ...

منم اگه میدیدم گوشه چشمی به زندگیم انداختن انقدرررر عذاب نمیکشیدم😭😭😭😭😭😭😭😭

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍
من خیلی دلم گرفته🥺😔

من از غروووبه دارم یکسره گریه میکنم😭😭😭😭😭

توروخدا همه تو این شبهای عزیز دعا کنید از شر این ویروس منحوس کرونا هممون راحت بشیم تا به گذشته برگردیم راحت بریم همه جا بدون ترس بدون ماسک 

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
منم بدجور دلم تنگه🥺😭 تروامام حسین برای منم دعا کنید به عشقم برسم و خوشبخت شم باهاش😭🤲🏻📿🖤

به امااام حسین میدونم که دعام بگیر نیست و گرنه حتمااا دعا میکردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

۴ ساااله دارم واسه ازدواج دعا میکنم ولی انگااار نه انگاااااار😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔

ایشالاگوشه چشمی به همه ی حاجتمندا داشته باشن

الهی آمین😭😭😭😭😭😭😭😭

توروخدا همه تو این شبهای عزیز دعا کنید از شر این ویروس منحوس کرونا هممون راحت بشیم تا به گذشته برگرد ...

😔😔😔😔😔😔😔

به امااام حسین میدونم که دعام بگیر نیست و گرنه حتمااا دعا میکردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ۴ سا ...

گلم دعا همیییشه بگیر هس فقط صبر لازمه🥺🌷ایشالا به حق حضرت عباس به حاجت و مراد دلت برسیی🌷🌷

😗❣️Love you ❣️😗‹ در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست🐾🖤›
گلم دعا همیییشه بگیر هس فقط صبر لازمه🥺🌷ایشالا به حق حضرت عباس به حاجت و مراد دلت برسیی🌷🌷

مرسی عززیز دلم😭😭😭😭😭❤❤❤❤

فعلا که لااایق نیستم صدام شنیده بشه

لیاقتم اینه که فقط بشینم گوشه خونه به ارزوهام فکر کنم و گریه کنم😭😭😭😭😭😭😭

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792