2777
2789
عنوان

منبع درامد

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست
بايد زنگ بزني و حرف بزني؟من خيلي خجالتي و كم روام  از هموناس كه زير مجموعه بگيري درامدت ميره ب ...

بخدا من خودم بلد نیستم میخوای شمارشو بدم بپرسی؟

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم شماله مازندران

اينكه ميگي درامدش بالاس يعني چه قدره؟چند وقته كار ميكنه؟؟ببخشيدا هي سوال ميكنم

گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟
اينكه ميگي درامدش بالاس يعني چه قدره؟چند وقته كار ميكنه؟؟ببخشيدا هي سوال ميكنم

والا میگفت اوایل روزی ۳ ساعت وقت میزاشتم بالای ۲ تومن درامد داشت میگفت الان کارگر دورازجون شما روزی ده ساعت کار میکنه تهش ۵ تومن میگیره!

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
والا میگفت اوایل روزی ۳ ساعت وقت میزاشتم بالای ۲ تومن درامد داشت میگفت الان کارگر دورازجون شما روزی ...

عجب! چند وقته شروع كرده؟؟؟ منم دنبال همچين كاريم فقط اصلا هيچ زمينه اي ندارم

گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟

تانکرهای طبرستان در انواع مختلف افقی، عمودی، مکعبی و قیفی تولید می‌شوند و برای مصارف خانگی، صنعتی، کشاورزی و شیمیایی کاربرد دارند. این تانکرها از مواد اولیه مرغوب و باکیفیت تولید می‌شوند و دارای استحکام و دوام بالایی هستند. همچنین، این تانکرها دارای گارانتی تعویض و خدمات پس از فروش هستند.

• تولید از مواد اولیه مرغوب و باکیفیت
  • استحکام و دوام بالا
  • دارای گارانتی تعویض و خدمات پس از فروش
  • قیمت مناسب

تانکرهای طبرستان در سراسر ایران و برخی از کشورهای همسایه عرضه می‌شوند. این تانکرها از محبوبیت بالایی در میان مشتریان برخوردار هستند و به‌عنوان یکی از برندهای معتبر در زمینه تولید مخازن پلی‌اتیلن شناخته می‌شوند.