رزآبی__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 109 عنوان منبع درامد 193 بازدید | 24 پست بچه ها لطفا نظراتتونو بگیدمن دانشجو ام و تا سه سال دیگه که فارغ التحصیل بشم درامدی ندارمهرچند کار اموزی دارم اما دوست دارم یک کاری رو شروع کنم و درامد داشته باشمشما چی پیشنهاد میدید؟ 1400/05/27 | 01:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلیا۷۴ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 2113 حوصله نت ورک داری؟ من ديروز فايل صوتي گرفتم كه تايپ كنم ولي اصلا حوصله ام نكشيد خيلي سخته و عصاب خوردكنه گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟
_h_ebr_ عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 9315 من ديروز فايل صوتي گرفتم كه تايپ كنم ولي اصلا حوصله ام نكشيد خيلي سخته و عصاب خوردكنه نتورک فرق میکنه اسونتره و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
هلیا۷۴ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 2113 نتورک فرق میکنه اسونتره چطوره بيشتر توضيح بده لطفا گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟
_h_ebr_ عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 9315 چطوره بيشتر توضيح بده لطفا من خودم کار نمیکنم ولی بهت اموزش میدن فروش یاو میگیری و فروش انجام میدی و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
رزآبی__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 109 حوصله نت ورک داری؟ میخاستم شروع کنم ولی بحث طرح صیانت که اومد ترسیدم از ریسک
هلیا۷۴ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 2113 من خودم کار نمیکنم ولی بهت اموزش میدن فروش یاو میگیری و فروش انجام میدی يجورايي همون بازار يابيه ديگه گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟
رزآبی__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 109 من ديروز فايل صوتي گرفتم كه تايپ كنم ولي اصلا حوصله ام نكشيد خيلي سخته و عصاب خوردكنه از کجا گرفتین؟
هلیا۷۴ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 2113 از کجا گرفتین؟ از ديوار پيدا كردم گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟
_h_ebr_ عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 9315 میخاستم شروع کنم ولی بحث طرح صیانت که اومد ترسیدم از ریسک من یکی از اشناهامون هست خیلی درامدش بالاستخواستی بگو معرفی کنم منم دارم رو مخم شوهرم میرم شروع کنم و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
_h_ebr_ عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 9315 يجورايي همون بازار يابيه ديگه اره،تو خونست ولی مثل قبل نیست انلاینه همه جیمنم اگه شوهرم قبول کنه میخوام برم یکی از فامیلامون هست درامدش بالاس و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
هلیا۷۴ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 2113 اره،تو خونست ولی مثل قبل نیست انلاینه همه جی منم اگه شوهرم قبول کنه میخوام برم یکی از فامیلامون هست ... بايد روابط عمومي بالايي داشته باشي؟اولش هزينه ميخواد؟ گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟
_h_ebr_ عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 9315 بايد روابط عمومي بالايي داشته باشي؟اولش هزينه ميخواد؟ هزینه ک میگفت میتونی بزاری میتونیم نزارین ربطی نداره میگفت بهت یاد میدیم تا روت باز بشه و.... خیلی خوبه تو خونه و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
هلیا۷۴ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 2113 هزینه ک میگفت میتونی بزاری میتونیم نزاری ن ربطی نداره میگفت بهت یاد میدیم تا روت باز بشه و.... خیلی ... بايد زنگ بزني و حرف بزني؟من خيلي خجالتي و كم روام از هموناس كه زير مجموعه بگيري درامدت ميره بالاتر؟چطور معرفي ميكني؟ گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟