2777
2789
عنوان

ترس از حاملگی😔

520 بازدید | 28 پست

امروز بی بی چک زدم هنوز معلوم نیست باردار باشم. ولی دل تو دلم نیست... امروز گریم‌گرفت. شوهرم کلی خوشحال بود ولی من احساس عجیبو غریبی دارم. احساس میکنم کلی کار نکرده دارم. ۳۰سالمه و بچه ندارم. ولی اطرافیان خیلی پیشنهاد بچه دارشدن میدن. همسرمم دوس داره بچه دار شیم. میگه خودش الان ۳۲سالشه اگه دیر بچه دار شیم اختلاف سنش با بچمون زیاد میشه. اصلا یه حالی ام من😔 احساس میکنم آمادگیشو ندارم... همش دودلم. یعنی طبیعیه؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب حالا بب بی چک ردی چی نشون داد مثبت بود یا نه

یه خط خییییییلی خیلی کمرنگ نشون داد. از گوگل سرچ کردم نوشته بود احتمال داره تو دوره باردار شدن باشید. 

آخه زیاد شنیدم از اینو اون که اینجوری هستن. ولی بهرحال به نظر خودمم یه مشاوره برم خوبه👌

من پدرم روانشناس بودن. فوت شدن.

همیشه می گفتن وقتی دو دلی و یا با رغبت کاری رو نمی تونی انجام بدی یعنی یه مشکلی هست. حالا اینکه ریشه این مشکل کجاست کار ماست که پیداش کنیم و التیام بدیمش.

منم اونجور بودم حتی بعد تولد دخترم بازم حسی نداشتم ولی الان خیلی خوشحالم که اومده تو زندگیمون .از وق ...

الهی که برای منم همینجور باشه😔خدا بچه هاتو نگه داره برات عزیزم

من پدرم روانشناس بودن. فوت شدن. همیشه می گفتن وقتی دو دلی و یا با رغبت کاری رو نمی تونی انجام بدی ی ...

ممنون گلم. منم واقعا نیاز دارم حتما برم پیش روانشناس. اتفاقا آشنا هم دارم. ولی اینم بگم یکی از دلایل بزرگم برای این ترس، کرونا و وضعیت موجوده جامعه هستش.

من ۱۹ سالمه چند روز دیگه زایمانمه کلی ام  خوشحالم شما تو ۳۰ سالگی میگی زوده نمیدونم والا میخوای ...

البته من ۴ساله که ازدواج کردم. ولی در کل به نظرم سن کم آدم راحتتر میپذیره این چیزارو