2777
2789

دوستان عزیز

سه ساله جدا شدم و با پدر و مادرم زندگی میکنم

زندگی با والدین یکسری محاسن داره یکسری معایب...

مثلا اینکه مخارج خورد و خوراک و اجاره خونه ندارم

تنها نیستم، توفیق خدمت به پدر و مادرم رو دارم... برام خواستگار بیاد در چهارچوب خانواده اتفاق میفته ک دید بهتری نسبت بهم ناخودآگاه به وجود میاد

در عوض استقلال ندارم، کار خونه انجام میدم حالا هرچی... مدام مامانم بهت تذکر میده اینجوری کن اونجوری کن اونم با ۳۴ سال سن

جایی بخوام برم باید حساب پس بدم

۶ خواهر و برادر ازدواج کرده دارم ک هرروز یکی اشون اونجاست و آرامش ندارم

پدرمم متاسفانه آدم بد اخلاقیه و موقعیت منو درک نمیکنه ک اعصابم ضعیف شده و با حرفاش عصبی ام میکنه

با این اوصاف نظرتون چیه؟؟ برم خونه جدا بگیرم یا نه؟؟

ممنون میشم نظرتون رو بگید

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خونه نگیر، سعی دل پدر و مادرتو به دست بیاری

همونجور که خودتم گفتی اگه بری تنها زندگی کنی دیگران شما رو خارج از چارچوب خانواده میدونن، متاسفانه هم بد زمونه ایه هم مردم فکرشون خیلی وقتا کجه

وای شبیه فیلم هندیا شد😁

خخخخ.... فیلم هندی رو تکمیل میکنم و با گریه دارم براتون تایپ میکنم

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!
نهه خدانکنه فیلم هندی رقص و آوازم داره😅

راست میگیااا

خیلی باحالی

خنده ام گرفت

اونم جدا شده؟؟

آره عزیزم جدا شده ما هم ۷ تا بچه ایم. ولی این بیچاره پول نداره جدا زندگی کنه طفلکی رفته تهران خونه خواهرم میمونه و کار میکنه پدرم یکم خسیسه حتی یه جفت جوراب هم براش نمیگیره ولی مامانم اینطور نیست اما دست و بالش تنگه ...حواهرمم چاره ای نداره بخاطر کار مونده اونجا میگه از خجالت نمیتونم تا دل سیر غذا بخورم 😢

به نظرم مستقل زندگی کن اما هر آشنایی که برات پیش میاد رو خونه مادر و پدرت انجام بده، یا اگر فکر میکنی خیلی دید بدی وجود داره اصلا نگو که مستقل زندگی میکنی. این دید بد رو هرکاریش بکنی هست توی یه سری آدم، حالا کسی هم که بخواد باهات آشنا بشه اگر طرز فکرش بد باشه و فکر کنه شخصیت و شان یه نفر صرفا بخاطر طلاق گرفتن وقتیع که فقط در چهارچوب خانوادشه و اگر جدا زندگی کنه دیگه اینا ازش دور میشه، واقعا به نظرم کسی نیست که ارزش فکر کردن داشته باشه. حتی اگر میتونی یه جایی نزدیک خونه مادر و پدرت بگیر، هم نزدیکی هم مستقل و نزدیک بودنه هم خودش یه‌جور پوئن میشه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

عزیزم برو مستقل شو و خونه جدا بگیر

به ریسکش می ارزه

تا آخر عمر که نمیشه ور دل پدر مادرت باشی مخصوصا با اخلاق پدرت

من بودم به حرف مردم اهمنیت نمیدادم

شما بیا تاپیک آخر منو بخون  اکثرا مجردی  و استقلال رو میپسندن

چرا اخه ماها انقدر حرف مردم برامون مهمه