2777
2789
عنوان

شوهر خواهر

350 بازدید | 22 پست

سلام

من ۱۹ سالمه یه خواهر دارم که ازدواج کرده 

من سنم کم بود که خواهرم ازدواج کرد از همون اولشم دامادمون اذیتم میکرد از لحاظ روحی

یه حرفایی میزدم که عصبیم میکرد و هنوزم ادامه داره مثلا یه بار تو جمعی که کل فامیلامون بودن برگشته به من میگه کی تورو ادم حساب میکنه اصلا

هیچکسسسس دوسش نداره و همه ازش متنفرن

هرچیم به پدر مادرم میگم اصلا به حرفم گوش نمیدن

میگن زندگی خواهرتو خراب میکنی و هرچی گفت تو جوابشو نده

خب منم غرور دارم ادمم یه دفعه تو جمع هرچی دلش میخواد بهم میگه

تا الان خواهر شوهر بود حالا دیگه شوهر خواهر

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خواهرت چند سال بزرگت تره 

به اجیت بگو

یه بارم تو جمع خرابش کن بفهمه

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

خب به خواهرت بگو.

بگو تو یا بهش هشدار بده تو جمع دهنشو ببنده یا اگر جوابشو دادم حق نداری بگی چرا

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

هرچی میگه سعی کن اصلا ناراحتیت رو نشون ندی، اگر بتونی به حرفاش در حد ریسه رفتن بخندی که عالیه، مطمئن باش رفتارش رو ترک میکنه 

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.