2777
2789
فصل پاییزی؟ 

درستهههههه گلمممممم

چه سنی ازدواج می کنم؟

همسر ایندم چکارست؟

چطور اشنا میشیم ؟

چطورادمی هست مخصوصاا اخلاقی؟

اینده شغلیم چطوره؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه سنی ازدواج می کنم؟ همسر ایندم چکارست؟ چطور اشنا میشیم ؟ چطورادمی هست مخصوصاا اخلاقی؟ اینده شغ ...

ده 3زندگیت

شغل آزاد

خواستگاری

اخلاقش متوسطه

حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد دلبر :/
ینی پسردایی نیس بیشتر نمیکین گفتبن ک جداشی خوشبخت میشی با یکی ازاقدام مادری ازدواج میکنی

ممکن پسزدایت باشه ولی بالاخره یکی از اقوام مادرته

ده 3زندگیت شغل آزاد خواستگاری اخلاقش متوسطه

ده ۳ زندگی یعنی چی؟؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

[QUOTE=203693691]ممکن پسزدایت باشه ولی بالاخره یکی از اقوام مادرته[/QUOTE پسردایی فک نمیکنم فقط دوتاشون ازدواج نکردن ک ب من نمیخورن اینی ک شما حس میکنی میدونه من دادم جدا میشم من فامیل مادرمو زیاد نمیشناسم

اسی عاشقتم امشب کلی خوشحالم کردی ببخشید قبلش همش غر زدم برام سوالام خیلی حیاتی بود فداااااتتتتت

😍😍😍♥️من جواب همه رو با عشق میدم فقط سوال ها زیاده 

ده 3زندگیت شغل آزاد خواستگاری اخلاقش متوسطه

ده ۳ زندگی یعنی چی لطفاااااا بگو

[QUOTE=203693691]ممکن پسزدایت باشه ولی بالاخره یکی از اقوام مادرته[/QUOTE پسردایی فک نمیکنم فقط دوتا ...

آره همو تو یه مراسم میبینید

عزيزم حست ايولا داره

حس ميكني حالا باهاش اينده دارم؟وفاداره؟يكم ميترسم از اين وفادار بودن يا نبودنش ...

گلم شرمنده حس ميكني حدودا چندوقت ديگه ابراز ميكنه؟

آرام باش...‼️الان تاريخ 1501 است و ما رفته ايم...پس هيچ چيزي ارزش اين همه دلهره و غم را ندارد...🚫