2777
2789
عنوان

من ناقل بودم

295 بازدید | 26 پست

من ۱۷روز از کرونام گذشته بود دوستام گفتن دیگه ناقل نیستی و اصرار اصرار بیایم بریم باغ 

حتی اومدن دنبالم هرچی گفتم من ممکنه ناقل باشم گفتن ما از کرونا نمیترسیمو یکی گف منکه نمیگیرم یکی گف من واکسن زدم

خلاصه رفتیم باغ همه رفتن تو استخر ولی من نرفتم

الان ۴-۵نفرشون ابریزش بینی دارن و میگن از استخره

میگم یقین از من گرفتید ولی میگن نه ما کرونا نداریم

البته مامانمم اومد روز قبلش خونمون ولی اون نگرفته که😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تا ۲۸روز ناقلی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بغد هفده روز بعید میدونم ناقل باشی

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

حالا این چهار پنج نفر که منکر داشتنشن به چند نفر بدن خدا داند

لعنت به این ویروس کثیف که اینقدر مسریه

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

واکسن مگه میتونه پیشگیری کنه که نگیری؟ خدایی این طرز فکرا رو از کجا میارین واکسن فقط باعث میشه اثر اون بیماری کم تر بشه بعدم مگه از ترسه یه ادمه؟ باعث میشن بقیه بمیرن به خودتون که فقط ربط نداره😐😑

نگو بهشون خب چرا میگی دنبال دردسری دیگه رفتی بیخیال ولی ادامه نده

خب خودشون هی اصرار کردن بیا میخاستم بگم یعنی حالا دیگه مواظب خودشون باشن ولی کلا تو انکارن