2777
2789
عنوان

چکار کنم

42 بازدید | 7 پست

نمیدونم چرا توی تمام امتحانات نمره بیست میگیرم بجز ریاضی

واسش حس خوب هم میدم واسه جذب نمره خوب ولی ته دلم یک ترس هست یعنی اون باعث میشه نمره خوبی نگیرم؟

اگر اره چطور از بین ببرمش؟؟

ریاضی دقت می خواد.

من دانش اموز بودم یه دفعه همینجوری شدم .گفتم چرا ریاضی ۲۰ نمی شم .

نشستم تمام مساله های کتاب رو حل کردم . تمام کتاب ریاضی رو قورت دادم . بعد امتحان شدم ۱۹/۷۵.

زمان ما نمره رو گرد نمی کردند .همون رو گذاشتند تو کارنامه 😂

اما عمقی یاد گرفتم .درسته بیست نشدم اما هنوز که هنوز مطالب کتاب رو یادمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریاضی دقت می خواد. من دانش اموز بودم یه دفعه همینجوری شدم .گفتم چرا ریاضی ۲۰ نمی شم . نشستم تمام م ...

میدونی یاد میگیرم سوالای کتاب هم خوب حل میکنم ولی امتحاناتم نمیدونم چرا خراب میکنم

میدونی یاد میگیرم سوالای کتاب هم خوب حل میکنم ولی امتحاناتم نمیدونم چرا خراب میکنم

عیبی نداره .الان که خوب شده .نمره مستمر و پایانی دارین .

معلم می فهمه تو کلاس خوبی و شاید امتحانات رو استرس می گیری .

برای اونم راهکار است . به مشاور مدرستون بگو راه حل می ده . قبل امتحان ۴ قل بخون . صلوات بفرست 

نکته اخر . تو کرونا کلا بچه ها چیز زیادی یاد نگرفتند و معلما هم نتونستند خوب دانش اموزا رو بشناسند .

عیبی نداره .الان که خوب شده .نمره مستمر و پایانی دارین . معلم می فهمه تو کلاس خوبی و شاید امتحانات ...

اره فوق العاده استرسی هستم

کدوم مشاور بهش گفتم فقط گفت تلاش کن ایشاالله نمراتت خوب میشه ازش چندتا سوال هم پرسیدم جواب نداد😖

اره فوق العاده استرسی هستم کدوم مشاور بهش گفتم فقط گفت تلاش کن ایشاالله نمراتت خوب میشه ازش چندتا س ...

با معاون پرورشی صحبت کن .

بالاخره تو هر مدرسه یکی از مشاوراش که ادم هستند 

زیادم حرص نخور و استرس نداشته باش . دنیا ارزش نداره .

ارتباط قلبی رو با خدا بیشتر کن .

قران بخون