سلام دوستان لطفا تا اخر بخونید
برادر دوست پسرم رابطه هاش ناموفقه و تند تند رل میزنه ولی پسر خوبیه و از طرفش درخواست رابطه ... نداره و اکثرا قصدش جدیه دنبال دختر داف و خیلی خوشگلم نیس هیچ موقع .احساساتیه ولی تند تند دوست میشه با این و اون مثلا الانم میگه با دوست من میخواد دوست شه .راستش دوستم ضربه خورده قبلا و نمیدونم چیکارکنم اشناشون کنم یا ن میخوام از ویژگی های پسره بگم که شاید شما بتونید تشخیص بدی چجور شخصیتی داره.خودش ادم اعتقادی و گیری هست ولی خانواده ازادی داره و همه دوست دختراشو به مامانش میگه در ضمن ۱۹ سالشه .جوگیر هست و خیلی زبون باز و از همون اول دیدم به دوست دختراش مبگه عشقم نفسم.بچه درس خون و خیلی تلاشگریه و هدفش واسش خیل مهمه حقوق میخونه تو دانشگاه تهران.از تنهایی بدش میاد و من که ۷ ساله با داداششم و تا الان ک من دیدم ۴ ۵ تا دوست دختر داشته حالا اکثرا هم دخترا رفتن.بیشتر دوست داره خودش تو موضوعات تصمیم بگیره مگه اینکه طرف باهاش قهر کنه تا کنار بیاد ولی پیشرفت طرف براش مهمه نمیگه دانشگاه نرو سرکار نرو.چون خیانت دیده از دوست دختر قبلیش یکم دیر اعتماد میکنه و اول رابطه شکاکه.کمی هم پرو هست به نظرم😂
اها همیشه هم بلند پروازه درسش خوبه ها خیلی هم مخه ولی دم از سفیر شدن میزنه
راستش یکی دو بار حرف از زیر زبونش کشیدم بیرون هنوزم اون دختری که بهش خیانت کرده رو دوست داره ولی میگه الا بلا که بهش برنمیگردم دختره اتفاقا گفته برگرد برنگشته این و الان از دوستم خیلی خوشش میاد میتونم بگم ۷ ۸ ماهه میگه چند بار دوستم رد کرد الان دوستم گفته به نظرت دوست شم میخواد روش فکرکنه ولی میخواد مطعن شه بعد منم خواستم دقیق تر بررسیش کنم و بعد به دوستم بگم ولی دیدم خیلی سخته گفتم از شما هم نظر بخوام