2777
2789
سلام دوازدهمم از تیر مدرسه ام شروع شده دی وی دی های حرف آخر رو دارم کتاب تست هام کاملا هدفم دند ...

کسی که میخواد دندان قبول شه 

1،باید تایم خیلی زیادی درس بخونه 10 تا 13 ساعت از الان تا کنکور هر روز . ( تو زیاد بخون ، به مرور کیفیت و بازدهی خوندنت هم زیاد میشه ... اگه کمتر بخونی میمونی پشت کنکور ، چون واقعا سخته ، من خودم انتظار دو رقمی داشتم ولی کنکور خیلی سخت بود ) 

2-نه تنها درس شیمی و ریاضی رو نباید حذف کنی بلکه حتی نباید حتی یک صفحه رو جا بیندازی .

کسی که رتبه ی سه رقمی منطقه یک میشه ، همه ی درس هاش رو بالا زده ، اونوقت یه درصد پایین ، کار رو خراب میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چطور درس می خونی ؟

ساعت مطالعه بالا دارم اما خیلی کم بازدهی دارم

مثلا اگه 9 ساعت میخونم فقط 5 ساعتش مفیده برام😭

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
کسی که میخواد دندان قبول شه  1،باید تایم خیلی زیادی درس بخونه 10 تا 13 ساعت از الان تا کنکور ه ...

ممنون عزیزم❤ 

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
سلام عزیزم میشه ساعت مطالعه ومیزان تستت روبگی واینکه به نظرت لایف استایل یه کنکوری چطوربایدباشه😘

سلام ، بله البته 

روز های مدرسه 5 تا 7

روز تعطیل 8 تا 10

دو ماه آخر 12

تست هم  ، یه کتاب تو هر درس زدم ، و بعد از خودم قلم چی و گ دو رو آزمون میگرفتم 

سلام عزیزم میشه ساعت مطالعه ومیزان تستت روبگی واینکه به نظرت لایف استایل یه کنکوری چطوربایدباشه😘

من خودم که داغون شدم 

تابعداز ظهر که مدرسه بودیم

بعد دو ساعت خواب ، بعد تا دو سه شب درس میخوندم 

هر وقت خسته میشدم یه روز استراحت می کردم ، کارایی که دوست داشتم انجام میدادم ، 

اگه مشاور بگیری هم خوبه به نظرم 

مشاور گرفتم یه ماه ولی فایده ای نداشت قلم چیم ثبت نام کردم ازبهمن ماه هم کلاس میرم برارفع اشکال 

به نظرتون باروزی 12ساعت و500تست که میانگین دارم میزنم میتونم قبول بشم

مشاور گرفتم یه ماه ولی فایده ای نداشت قلم چیم ثبت نام کردم ازبهمن ماه هم کلاس میرم برارفع اشکال  ...

آره ، اینی ک میگی خیلی توپه ، 

به شرطی که ادامه داشته باشه ، میتونی هم از کمتر شروع کنی که یه دفعه نبری

مشاور هم اگه خواستی من مشاور خودم رو بهت معرفی می کنم ، خیلی کاربلده به نظرم

سلام عزیزم

ممکنه به من کمک کنید.من ۲۸ سالمه می خوام کنکور ۱۴۰۱ بدم.خواهش میکنم منابع درسیتون رو کامل بهم بگید برای هر درسی چی بخونم.من نوزاد ۸ ماهه دارم یه منابعی بگید که واقعا همون کافی باشه چون من وقت نمیکنم کتابهای دیگه بخونم