2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاردانی کامپیوتر دارم میخوام کنکور شرکت کنم راهنمایی می کنید چه رشته ای شرکت کنم؟نظام قدیم یا جدی ...

عزیزم نظام قدیم دیگه نداریم کنکورش برگزار نمیشه.هر رشته ای بخوایید کنکور بدید باید منابع نظام جدید رو تهیه کنید و کنکور بدین

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

عزیزم اگر دنبال قبولی تو کنکور سراسری هستی کتاب 1000 تست ریاضی دکتر سلامیان رو بخر خیلی قیمت خوبی داره من از ترب خریدم 132 تومن . تست ساده متوسط و دشوار از ریاضی 99 بالاتر  و در حد سوالات استاندارد و در چهارچوب کتاب 1400  هست. من تو کلاس های نکته و تست خود دکتر سلامیان هم شرکت می کنم از همین نی نی سایت باهاشون آشنا شدم شمارشونو میزام اگر کسی برای  کلاس ها خواست 09121063198

اگر می خوای واقعا تو این مدت کم یه محصول عالی و قیمت مناسب تهیه کنید، فقط تا امشب با 99 تومن می تونید  ده‌ آزمون شبیه‌ساز کنکور  ۱۴۰۱ رو انتخاب کنید.  تست‌ها ، جامع ، استاندارد و مشابه دیدگاه طراحان سراسری است. پاسخنامه تشریحی هم  کامل دارند.https://samansalamian.ir/product/shabihsaz/ این لینک خریدش هست.

ده‌ آزمون شبیه‌ساز کنکور  ۱۴۰۱ یه انتخاب عالی برای این مدت زمان کم هست . این بسته شامل ۱۰ آزمون شبیه ساز کنکور ریاضی، حل ویدیوی سوال به همراه پاسخ تشریحی هست. تا امشب فقط 99 تومن

میشه بگی از چه منابعی استفاده کردی؟ کلاس رفتی یا خودت با پکیج های آموزشی خوندی ؟؟ و یه سوال دیگه به نظرت 10 آزمون شبیه ساز کنکور ریاضی چطوره من دارم اونو استفاده می کنم