2777
2789
عنوان

حس گناه عمیق

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 141 پست
نه داستان کیس اولشو باور کردم نه دومی همش دروغه شک نکن

با پدرش ک بی خبر از خودش صحبت کردم می گفت راستن 

اونم همینطوری تعریف میکرد...

اما اینکه اونا تو پروسه خواستگاری ما دنبالش بودن یا نه رو نمی دونم 

و ی چیزی ک هست اینه ک کلا ی زمانیک من فهمیدم از همه تماسا به اسم کیس اول نام برد و اصلا اصلا حرفی از کیس دوم نزد ک من ب این شک کردم با این مورد میخواسته پنهونی روابطشو ادامه بده ک نگفته تا مجبور شد بگه 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

الانم خانمم پیشم نشسته اگه میخواین بهش نبریکی بگین و گوشی هم رو اسپیکره و صداتو میشنوه نمیخوای بگ ...

کاملا متوجه شدم که ساختگی بود اون تماس...وویسشو هنوز دارم

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا محبتت کمه؟؟  ینی ازین بهونه بهتری نتونست بیاره؟؟  ببین تو چقد خوب بودی که هیچی نتو ...

من فکر می کنم مقایسه می کرد با دوست دختراش ک به نظرش کم می اومد 

در صورتی ک پن از هبچی دریغ نمیکردم 

و به خاطر اینکه هیچ وقت تو رابطه عاطفی نبودم طبیعی بود اول راه حیا داشته باشم 

اما اون با کسایی رابطه داشته که سالها باهاش بودن و سالها تجربه زابطه عاطفی داشتن..در این قیاس اگه بخوای بری معلومه ک من کم میارم

نه نرفتم سراغش..اما اگه بدونم چطوری باید برش گردونم این کارو میکنم..حس گناه دارم چونکه اون زمان نتون ...

این همه مشاوره میری هیچ گهی بلد نیستن بخورن

سلام من محدثم ۲۳سالم هست و ی دختر فروردینی خیلی بااحساسم من ی خانم هنرمندم مدرک صنایع دستی میناکاری سفال و مدرک صنایع دستی گوهر تراشی دارم و همچنین کارافرینم هستم ی ادم کاملا ورزشی وباحالم 😂 هستم من ب خودم خیلی میرسم سعی میکنم دندونامو خیلی خوب نگه دارم بنظرم شخصیت ادما ب دندوناشونه 😁ادمی ک ی عالمه طلاداره اما دندون سالم نداره کلا عمرش اشتباه زندگی کرده در کل همه چی اوکیه فقط منتظرم بتونم برم دانشگاه همین اخرین ارزومه 
این همه مشاوره میری هیچ گهی بلد نیستن بخورن

به مشاوره نگفتم قصدم برگشته...

سنم زیاد نیس ۲۱سالمه ولی این یه مورد رو خیلی بلدم چون خیلی اجتماعیم کتابو مقاله رمان و فیلم زیاد م ...

عزیزم زندگی که رمان و فیلم نیست. 

من بهت میگم رمان رو بریز دور.‌

میری توی زندگی میبینی همین پیش داوری ها از رمان و فیلم گند زد به زندگیت و روابطت. بجاش کتابهای روانشناسی بخون.‌

منظورم همونه کتاب زیاد میخونم در اون باره ها

ولی اینا خیلی متفاوتن.‌

کتاب روانشناسی بخون ولی بدبین نشو بخاطرشون.‌

رمان و فیلم رو هم کلا بریز سطل آشغال. یه پیش داوری هایی بهت میده که تو زندگی می‌تونه خیلی بهت ضربه بزنه.

🌷مرسی

قربونت.‌ این بلا سر خودم اومده. هرچی تو زندگیم پیش میومد میگفتم عه مثل فیلما عه مثل رمان ها... و همون توقعات رو داشتم. ولی بعد می‌دیدم هیچی مثل فیلم و رمان پیش نرفت و رفتارم اصلا کمکی نکرد به قضایا.‌ 

نشونه افسردگیه منم دارم ولی نه به این شدت

خداروشکر بهترم الان..ولی ب خاطر جدایی از نامزدم بود اون زمان