2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال میخام اش رشته بدم 

شاید فردام یه چیز بسته پخش کنم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

هروقت اسم نذری میاد دلم میگیره 

چون خونه ما پر غذای نذری میشه؛ واسه بچه ای که حتی نمیدونه نذری چیه و حتی خیلیهاشو نمیتونه بخوره😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

خودم به تنهایی تا حالا نذری ندادم ولی اون موقع ها که هنوز کرونا نبود ،😡

مامانم سالی دوبار نذری داشت ۲۸ صفر شله زرد ۲۱رمضان آش رشته 

سر شله زرد پختنمون همه فامیل میومدن  خونمون از شب قبل 😍😍 یادش بخیر تا نزدیک صبح بیدار میموندیم و حرف می‌زدیم 

شله زرد رو ساعت ۷ صبح شروع میکردم به پختن و تا ساعت ۱۲ آماده میشد ما بچه ها مسئول پس گرفتن کاسه ها بودیم یه وقتایی تو زمستون با کلاه و کاپشن با سماجت تمام آنقدر جلو در همسایه ها وایمیسادیم تا کاسه رو پس بگیریم بعد هم با افتخار می‌بردیم می‌دادیم به مامانم 😍😍 

آخرش که تموم میشد هم می‌نشستیم با ذوق تمام و راضی از کارایی که انجام داده بودیم و تو خیال خودمون مفید بودیم شله زرد می‌خوردیم 

وای که چه حالی داشت وقتی مهمونا میرفتن 😔 با تمام خستگی که داشتیم بازم دلمون میخواست مهمونا بمونن 

چه حالیه این دوران خوش کودکی 

بزرگتر که شدیم دیگه فامیل ها از شب قبل نمیومدن و ماهم حدود ساعت ۱۲ شله زرد رو شروع میکردیم به پخت و حدود ۵ هم پخش میکردیم دیگه ظرف ها یه بار مصرف شدن و نیازی به پس گرفتن شوم نبود واسه همین بچه ها بیکار بودن 

ولی بازم برای ما که دیگه یه کم بزرگ شده بودیم کار بود ایندفعه مسئول تزیین شله زرد بودیم 😂😂 

ولی حالا دیگه هیچکدوم از اونا نیست 😔😔😟😟

یادش بخیر 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست