2777
2789
عنوان

کمک لطفا😫🙏

209 بازدید | 28 پست

همسرم کرونا گرفته الان ۵_۶روزه تست ندادیم اما علایمش کروناست.دوبار رفته دکتر دارو وامپولای تقویتی دادن بهش.امروز من یه وعده ظهر قرص بروفن روندادم بهش خاستم بینم بدون بروفن سرحال هس یانه که متاسفانه باز حالش بدشد.با داروها خوبه تقریبا.الان بنظرتون نرماله یااینکه بایدبره بیمارستان سی تی اسکن واینا بده که بستریش کنن؟نمیدونم چ کنم .تاذچندروز نرماله؟ ۴۰۳۰هم تماس میگیرم جواب نمیدن۹🙁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی نگران نباش اصلا

اول دکتر بریدیا عفونی یا ریه

از 4030کمک بگیری راهنمایی های خوبی میکنن

کودکان و زنان باردار و بیماری های خاص با مشورت پزشک برای مصرف

شربت اسماویت تقویت کننده سیستم تنفسی

و شربت ایمونس تقویت کننده سیستم بدن بعد از بهبودی  

پرهیز از غذاهایی خمیری مثل انواع حلیم  چیزلی شیرین  مثل مربا کاچی و... ماکارانی فست فود گوشت گوساله میوه های چون خربزه هندوانه و موز .....انواع لبنیات انواع مغزها به غیر بادوم اصلا نخور

غذاهای قابل خوردن شامل :

ابگوشت گوشت تو شیشه گوجه کبابی بوقلمون بلدرچین مرغ کبابی گوشت گوسفندی انواع سوپ و اش

میوه فقط سیب درختی و هویج

بادام با 1لیوان اب میکس میشه شیر بادوم برای سرفه خیلی خوبه

سیب درختی پخته با گلاب

بعد هر وعده غذایی 1قاشق گلاب در طول روز بیشتر از سه قاشق نشه اسهال میاره

برنج با شوید یا زیره یا زعفران سردی برنج بگیره

استفاده از وپیاز و سیر فراون چه پخته چه خام

الکل واکتیس هر گونه ضد عفونی ممنوع ریه درگیر میکنه و خطرناک در این شرایط

ضدعفونی هوا با گلاب ضدعفونی سرویس بهداشتی با تاید یا صابون رنده شده

استفاده از سرکه در ریکا برای ظروف

ظروف فرد بیمار حتی المکان یک بار مصر در غیر این صورت ظروف جدا با اسکاج جدا

شوهر من علایمش این بود اول یه تب خیلی شدید کرد با بدن درد که هرچی استامینوفن کدیین دادم دکتر داده بود براش اما تبش پایین نیومد دیگه خودم قرص دیکلوفناک ۱۰۰ دادم خداروشکر تبش قط شد بعدش سرگیجه و افت فشار گرفت دو سه بار سرم بهش وصل کردن و امپول پنی سیلین دوتا زد بعدشم سرفه هاش شروع شد و الان یک ماهه حس بویایی چشایی نداره 

جدی؟چرا؟ یه قرص هس به اسم فارژزیک  استامنیفون و بروفن وکافئین باهمدیگه هس اینو دکتر براش نوشته‌ ...

والا دکتر به ما گفت پروفن ونخوریدفقط استامینوفن500 اگر دکتر داده پس خوبه تجویز دکترا  متفاوته