2777
2789
عنوان

در مورد خواستگارم چه تصمیمی بگیرم

307 بازدید | 16 پست

بچه یکی از اقوام دور اومدن با خانواده خونمون بعد قرار گذاشتیم بیشتر آشنا بشیم با اطلاع خانواده تلفنی در تماسیم الان ۵ بار با هم صحبت کردیم ده روزه در ارتباطیم 

بنظرتون الان بهش بگم صحبت کافیه و فکرامونو بکنیم تصمیم بگیریم؟آخه نمیخوام اگه کیس ازدواجش نیستم صحبتامون ادامه داشته باشه و باعث صمیمیت و وابستگی بشه یا بهرحال بعدا برا من بد بشه چون هم من و هم اون کارمندیم شاید کسی بدونه وجهه خوبی نداره

یا مثلا بگم صحبت هامون شکل دیگه ای بشه مثلا یا اونا ما رو دعوت کنن یا ما اونا رو یا جوری بشه حضوری هم یکی دو جلسه صحبت داشته باشیم

از نظر من پسر خوبیه و اوکیه

بنظرتون چ تصمیمی بگیرم؟

البته اینم در نظر بگیرید الان محرم و صفرم هست مراسمی هم نمیشه گرف بهرحال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش پیشنهاد بدم بگم حضوری همو ببینیم؟بنظرت کجا و چطوری ببینمش؟

اول بياد خونه تون

با خانوادش بيان خب ي جلسه

بعدش بريد بيرون

مثلا تو ماشين در حال رانندگي خوبه  بريد كافه اي جايي تا اون موقع شرايط كرونا شايد بهتر شد

اول بياد خونه تون با خانوادش بيان خب ي جلسه بعدش بريد بيرون مثلا تو ماشين در حال رانندگي خوبه &nb ...

شهرمون کوچیکه نمیشه بریم تو ماشین شاید قسمتمون با هم نبود با هم ببیننمون برا جفتمون خوب نیس

شهرمون کوچیکه نمیشه بریم تو ماشین شاید قسمتمون با هم نبود با هم ببیننمون برا جفتمون خوب نیس

بيخيال بابا دوست منم برا داداشش رفتن خاستگاري شهر اونا ك خيلي خيلي كوچيكه

همه همو جد و اباد همو ميشناسن

با اين حال با ماشين رفتن بيرون و ي جايي تو ماشين نشستن حرف زدن يكي هم با ي ماشين ديگه دورتر مراقب بود كسي نياد