2789
عنوان

تب مالت

345 بازدید | 15 پست

سلام دوستان تاحالا کسی تجربه تب مالت داشته

من امروز جواب ازمایش بابام مثبت بود تب مالت داره و دکترا بعد تعطیلات منم استرس داشتم ببینم تا شنبه خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد فقط بدن دردداره و بیحاله میشه کمکم کنید

بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ان شاءا... زودتر خوب بشن.  چرا تب مالت گرفتن؟

نمیدونم والله فکرکنم بخاطر شیروپنیر و کره محلی هست ک استفاده میکنیم باشه

یکی از اقوام ما داشت،بدن درد و بیحالیش طبیعیه،باید زیر نظر دکتر باشه و دارو مصرف کنه، ان شاءالله هر ...

قربونت امیدارم😓

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم حتما با گوگل سرچ کن بهتر راهنماییتون میکنه

فقط گفته ب پزشک مراجعه کنن ...☹

من بچه بودم گرفتم

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ازمایش داده؟نتیجشو داری؟

ازمایشگاه گفته فقط مثبته جواب نهایی رو شنبه میدن چون چندتاآزمایش یجا بود 

نمیدونم والله فکرکنم بخاطر شیروپنیر و کره محلی هست ک استفاده میکنیم باشه

عزیزم سر و کار داشتن با دامی که که تب مالت داره،یا خوردن گوشتش،یا شیر نجوشیدن خوردن باعث این چیزا میشه،بیشتر دقت کنین شیر رو حتما بجوشونید...و اگه این محصولات رو از یه دام تهیه میکردن پس یعنی همون داره و دیگه ازش محصولاتش استفاده نکنین تا کامل درمان بشه♥️

هعی☹️😢💔
عزیزم سر و کار داشتن با دامی که که تب مالت داره،یا خوردن گوشتش،یا شیر نجوشیدن خوردن باعث این چیزا می ...

بله بخاطر شیر و کره محلیه فکرکنم ممنون 🙏

سلام دوست عزیز، پدر بهتر شدن؟ جواب ازمایش برادرزاده م که که ۱۰سالشه مثبت شده و من حالم خیلی بده و میترسم ، میشه یکم توصیح بدید باید چیکار کنیم؟ فردا هم تعطیله افتاد به دوشنبه، برادرزاده م اصلا تب نداره فقط پادرد شدید داره😞

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
سلام دوست عزیز، پدر بهتر شدن؟ جواب ازمایش برادرزاده م که که ۱۰سالشه مثبت شده و من حالم خیلی بده و می ...

ببخشید من پیامتونو الان دیدم بله خداروشکر بهترشدن کلا ۲ماه طول کشید