2777
2789
عنوان

۱ میلیون 😱😱😱😱😱

217 بازدید | 8 پست

از قبل عید تاحالا حدود ۱/۵۰۰ دادم به لوازم آرایش،واکسسوری های مسخره وبدرد نخور 😒😒😒😒 که البته اونقدرم بدرد نخور نیستن شاید بشه استفاده کرد ولی خیلی ام حرفه ای نیستن ولی خدایی خیلی پول هدر کردم همشم تقصیر این دیجی کالاعه 😒😒😒😑😑😑😑

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بقران از اسفند تا حالا من بیست روزی یک میلیون و این دوماهدوتا۱/۵میلیون ریختم تو چاه انگار فقط ی مانتویی ک خریدم ب چشم میاد اصلا نمیدونم چی شدن کجا رفتن لعنت ب من

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دیجیکالا منچنتا چیز خریدم عالی بود لامصب ادم معتادش میشه

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
من میخوام چند تا ماسک از دیجی کالا بخرم خوبه ب نظرتون ؟؟؟

من خریدم خوب بود

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
ممنونم ❤❤

هرچی میخوای بخری تصویر خود کالا رو نبین تصویر کاربرا که فرستادنو ببین محصول واقعیو میبینی