2777
2789
عنوان

عشق 😥

63 بازدید | 2 پست

کلا تو زندگیم همیشه تو انتظارم . زمستونه میگم کی بهار میاد؟ بهاره میگم کاش،تابستون بیاد . تابستونه منتظرم تموم شه درحالیکه نمیدونم پشت این تابستون یه پاییزه دلگیره🥺 من منتظر چی ام ؟ چی خوشحالم میکنه ؟ دلم میخاد بیرون باشم بیرونم دلم میخاد زودتر برم خونه 😥😪 همش تو جمع ها خجالت میکشم اما وقتی تنهام دوست دارم تو جمع باشم🥺🥺 کاش منم مثل خیلیا تمام فکرم عشق به ینفر بود ! همیشه حسرت اونایی رو داشتم که عاشقن ! حس تنهایی ندارن وهمیشه ینفر تو قلبشونه 💔💔 زندگیشون پر از هیجانه واسه دیدنش هرروزه زندگیشون و ماجراهاش . اما من عاشق درس بودم ! عاشق،کتاب !!!!از ۹سالگی کتاب روانشناسی میخوندم وتمام عشقم روانشناس بودن بود !! چرا خدا انقد خواست من تنها باشم ؟؟؟؟؟از کلاس اول همیشه تنها ودرونگرا بودم وهمه ترکم کردن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔 حق دارم دلم بگیره نه ؟؟؟؟🥺🥺🥺😥😥😥

هیچوقت هیچوقت هیچوقت ارزو نکن عاشق بشی!!!

زندگیت اینجوری که گفتی عالیه و یه آینده ی خیلی روشن در انتظارته.

من واست ارزو میکنم عاشق نشی بد دردیه میشکنی 

به وقتش و با ادم درستش

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم