2777
2789
عنوان

بی بی چک

140 بازدید | 6 پست

سلام من پریودم خیلی نامنظمه دوماهه نشدم ولی به خاطر حالت تهوع صبحگاهی و حال بدم تست گذاشتم و بعد یه ساعت هاله محو افتاد، دو روز بعدش دوباره تست گذاشتم و خط t اول سفید براق شد و بعدم کم کم رنگ گرفت و صورتی خیلی کمرنگ شد جوری که الان تو عکس درست دیده نمیشه، ممکنه باردار باشم؟ 

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک

ممکنه تازه باردار شده باشیو تستت نشون نده برو آزمایش یا چند روز دیگه بزن. منم پریودم نامنظم بود اما باردار شدم دوهفته مونده بود ب پایان دوماهگی فهمیدم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه تازه باردار شده باشیو تستت نشون نده برو آزمایش یا چند روز دیگه بزن. منم پریودم نامنظم بود اما ...

خدا از زبونت بشنوه چندساله منتظرم دیگه بی خیال شده بودم

ممکنه تازه باردار شده باشیو تستت نشون نده برو آزمایش یا چند روز دیگه بزن. منم پریودم نامنظم بود اما ...

یه نکته درباره امضات، شنیدم توسل به حضرت قاسم برای خونه دار شدن خیلی جواب میده، این شبها ازشون بخواه ان شالله به آرزوت برسی

یه نکته درباره امضات، شنیدم توسل به حضرت قاسم برای خونه دار شدن خیلی جواب میده، این شبها ازشون بخواه ...

مرسی گلم😘

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت.