2777
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 28 پست
بله زندگیش به خودش مربوطه کارهاش هم به خودش مربوطه ولی وقتی پشت سرم بارها حرف زده و من الان متوجه شد ...

برو باخودش حرف بزن بجای اینکه کسیو خراب کنی

رابطتو باهاش خوب کن 

خوبه ت اگ کاراشتباهی کردی بجای اینکه متوجه اشتباهت کنن ابروتو ببرن 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چون شوهرش پسر بزرگ خانوادشون هست خیلی احترامش میکنن...آخه همشون پسر بزرگه رو خیلی دوس دارن🤷‍♀️ من م ...

اینم هست به احترام پسرشون چیزی نمیگن به قول شما ولی احتمالا خودشونم میدونن چیه و ازش میترسن و احترام زوری میزارن که ابرو ریزی نشه و حرف مردم نشن شما سعی کن تا اندازه ای که باید احترامشونو نگه دار و خیلیم بهشون نزدیک نشو

بله زندگیش به خودش مربوطه کارهاش هم به خودش مربوطه ولی وقتی پشت سرم بارها حرف زده و من الان متوجه شد ...

برو یا رو در رو کن یا باهاش حرف بزن بگو مشکلت بامن چیه ازمن بدی دیدی یا اینحرفا ک میزنن راسته 

اومدم ازخودت بشنوم بجای اینکه ابروتو ببرم 

ببین من ک باتو مشکلی ندارم اگ توبامن مشکل داری بیا بخودم بگو بهتره حلش میکنیم باهم

خود منی دقیقا .هیچ کار نکن خدا خودش دستشو رو می‌کنه کاری کنی میگن دعوا انداخت تو ماها

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

چون همه قبولش دارن اکر بگی فقط خودتو ادم بده میکنی همه فک میکنن از حسادت اینجوری میگی مگ اینکه پیامی داشته باشی ازش نشون بدی درصورتی ک خودت اتو دستش نداشته باشی

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
چون همه قبولش دارن اکر بگی فقط خودتو ادم بده میکنی همه فک میکنن از حسادت اینجوری میگی مگ اینکه پیامی ...

دقیقا کلی پیام دارم...ولی هیچوقت کاری به کارش نداشتم ...ولی فکر میکنه کارا و حرفاش به گوشم نمیرسه🤦🏼‍♀️

الانم کاریش ندارم ولی خودش جوری هست رفتاراش که آخرش ی دعوای درست میکنه😑منم اونجا همهشو به روش میارم

اخه میگ پشتش حرف زده  حق داره اسی

حرفم بزنه این خوب باشه 

ماباید بپذیریم هرکسی ممکنه ازما بدش بیاد 

ما ک قرار نیست نظرو رضایت همرو جلب کنیم 

یاهمرو راضی نگه داریم باید قبول کنیم ممکنه یسریا ازماحتی متنفر باشن بذا باشن خودشون اذیت میشن

چرا ماخودمونو اذیت کنیم

وقتی من خودمو باور دارم میدونم همچین شخصیتی ندارم کارخوبم میکنم دیگه چ اهمیتی داره مردم پشت سرم چی بگن 

من کار خوبو میکنم

چ مردمو خوشحال کنه چ ناراحت 

حالا بیام تمام فکرو ذهنمو بذارم پای اینکه مردم درموردم چی فک میکننو قضاوت خودمو ازپا درمیارم