2777
2789
عنوان

جواب تهدید

643 بازدید | 19 پست

سلام 

دوستان اگه یه نفر تهدیدتون کنه و بگه اگر برام کاریو انجام ندادی یه چیزی رو به یه نفر میگم شما چکار میکنید؟ 

بنظرتون اینکارو میکنه یا فقط برا ترسوندنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تهدید یه مشت بستس....که شما را مجبور به کاری کنه ...تا وقتی این مشت بستس میتونه شما رو مجبور کنه به خواستش....ولی وقتی این مشت باز بشه دیگه خودش نمیتونه کاری بکنه....پس هیچ وقت تهدیدش عملی نمیشه

بستگی داره کی باشه وچی روبخادبگه

یه آقایی بخواد بره به رل سابقم که همه چی بینمون تموم شده بگه این درمورد تو از من می‌پرسید و میگه باید باهام رابطه داشته باشی وگرنه میرم میگم

یه آقایی بخواد بره به رل سابقم که همه چی بینمون تموم شده بگه این درمورد تو از من می‌پرسید و میگه بای ...

😳😳😳خوب بره بگه. رابطه بده که. هیچوقت بخاطر حرف مردم. پاکی خودتو زیر سوال  نبر

یه آقایی بخواد بره به رل سابقم که همه چی بینمون تموم شده بگه این درمورد تو از من می‌پرسید و میگه بای ...

جدی نگیر بنظرم😂چقد بچگانس حرفاش خدایااا ول کن بره بگه شوهرت نبوده ک رل ساااابق 

جدی نگیر بنظرم😂چقد بچگانس حرفاش خدایااا ول کن بره بگه شوهرت نبوده ک رل ساااابق 

آره خب خودشم سنش در حد 21 ایناس 

فقط هدفشو میخواد وگرنه بگه برا خودشم بد میشه 

فدای سرت.هیچوقت نزار چهارتا هول پاک بودنت رو زیر سوال ببرن

آره خیلی بی‌شعور بود بهش میگفتم من با کسی هستم الکی که بره میگفت من با اون کار ندارم 

بعدم بهش گفتم همین چتاتو میبرم ازت شکایت میکنم و بعدش بازم حرف خودشو زد ولی خب دیگه پیام نداد منم بلاکش کردم

2790
2778
2791
2779
2792