shaidayy مدیر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 385 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 17 پست سلام دوستان من یه دختر یکساله دارم و میخام طلاق بگیرم . شوهرم کتکم زده زنگ زدم پلیس اومد ثبت شکایت کرد اما تا شنبه جایی باز نیس شنبه قراره برم پزشک قانونی گواهی بگیر بنظرتون میتونم بخاطر ضرب و شتم با نامه پزشک قانونی ازش طلاق بگیرم . میخام مهرمم بزارم اجرا ولی همش تو ذهنم نگران بچمم خیلی باهاش ساختم نشد میگین چیکار کنم کسی هس عین من باشه راهنماییم کنه 1400/05/26 | 17:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مردغمگین۱۹ عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 1177 حداقلش اینه ک کتک نمیخورم ارامش دارم یعنی میگی پشیمون میشم ؟ با یه برگه خیر فقط دیه اما برا جدا شدن حداقل باید سه تا برگه پزشگ قانونی داشته باشی
shaidayy مدیر استارتر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 385 با یه برگه خیر فقط دیه اما برا جدا شدن حداقل باید سه تا برگه پزشگ قانونی داشته باشی یعنی چی سع تا برگه پزشک قانونی متوجه نشدم یعنی سه بار مورد ضرب و شتم قرار گرفته باشم ؟
مردغمگین۱۹ عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 1177 یعنی چی سع تا برگه پزشک قانونی متوجه نشدم یعنی سه بار مورد ضرب و شتم قرار گرفته باشم ؟ بله